Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2010:
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu


 Merkinnät, heinäkuu 2010:

28.7.2010
Heihei heinäkuu
Mokoman sanoilla on hyvä aloittaa tämäkin keskiviikko iltapäivä. Edellisestä kirjoituskerrasta onkin vierähtänyt jo tovi työkiireiden takia. Aluksi kuvittelin kesän sujuvan kohtuu rauhallisissa merkeissä, mutta kuinkas sitten kävikin näin. Viljan tuleentumista ei paljon kerkiä seurailemaan, kun aina tulee jotain tekemistä vastaan. Työjohdon jäädessä lomille me harkkarit jäimme kolmisin kera parin A4:sen, josta selvisi tarvittavat työtehtävät.

Heti alkuunsa meille oli selvää, että virka-aika alkaisi normaalisti 7 ja päättyisi klo 16. Noh, alku lupaavaa, 7 ollaan joka aamu oltu pajalla, mutta pois ei olla lähdetty kuin pari kertaa ajallaan. Aina on mennyt ylitöiksi. :) Homma ei meitä ole haitannut lainkaan, sillä kaikki työt, joita olemme voineet tehdä johtoportaan lomien aikana, on tullut tehtyä ja jopa ajallaan. Poislukien erinäisiä kasvinsuojelutoimenpiteitä, joita ei voitu tehdä kuivuuden ja helteiden takia.

Kaikesta huolimatta saatiin myös hoidettua kunnialla Mustialan nurmipäivä pakettiin ja saatiin jopa ruokintaan kelpaavia paaleja melkoinen kasa. Lehmät tykkää. =)

Nyt on taas juostava, työaika loppui juuri ja iltariennot kutsuvat. Pitkästä aikaa vapaa ilta!

Terveisin erkkaharkkarit 2010

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019