Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2013:
Elokuu
Huhtikuu
Tammikuu

Vuosi 2012:
Lokakuu
Heinäkuu


 
18.1.2013
Aivoriihi
Virtuaalikylätiimistämme minä(Annika), Riitta ja tekninen tukemme Teemu kokoustimme keskiviikkona. Ajatuksia siitä mitä pitäisi tehdä ja kuinka, lenteli kokoustuokion aikana.

Uudet koulutilojen pääkuvat vaihtuvat aivan pikapuoliin. Oranssiin palkkiin uutuutena tuli kohta Työssäoppiminen, johon alamme kerätä materiaalia. Koulutusturnee koittaa taas lähteä uuteen vauhtiin joulutauon jälkeen ja tällä hetkellä sopivaa päivää mietitään Kurejoen päivälle. Myös AC-päiviä suunnitellaan kovaa vauhtia ja uusia ideoita otetaan vastaan.

Ideoimme myös vaihtoehtoja Virtuaalikylään toteutettavaan materiaalipankkiin. Tarkoituksena olisi saada mahdollisimman helppokäyttöinen paikka esimerkiksi luentomateriaaleille, joita opettajat voisivat hyödyntää. Aivan pian olisi myös tarkoitus antaa hieman kasvoja Viruaalikylän vastuuhenkilöille eri puolilla. Luodaan siis paikka, jonne kukin tila voi käydä päivittämässä oman vastuuhenkilönsä. Toivon, että näin yhteydenotot ja yhteistyö oppilaitosten välillä Virtuaalikylän kautta helpottuu entisestään. Ja samalla tehdään myös pienet esittelyt Virtuaalikylän tuesta eli meidän koordinointitiimistä. Kuka on kukin, mikä on roolimme Virtuaalikylässä jne.

Itse odotan mielenkiinnolla mitä vuonna 2013 Virtuaalikylässä tapahtuu ja miten ideat lopulta toteutuvat!
Roolini Virtuaalikylässä?

Kuka meistä on kukin?-Virtuaalikylätiimin Annika

 
 
 
2 kommenttia
 
1Krista Nieminen8.2.2013 08:44

Työssäoppimisen lisääminen on oikein hieno juttu! Olisiko sinne mahdollista saada myös jonkinlaiset blogit, jossa opiskelijat voisivat vaikka pitää "sähköistä työssäoppimispäiväkirjaa"?

2Annika12.2.2013 13:43

Hei Krista,

Tällä hetkellähän työssäoppijat voivat kirjoitella oman koulutilansa blogeihin. Blogitunnuksia voidaan tehdä tarpeen mukaan koulutilan pääkäyttäjätunnuksilla eli kirjoittaja saa omat tunnukset rajatuin oikeuksin sekä oman nimimerkin blogin kirjoitukseen. Samalla pysyy myös selkeänä minkä koulutilan opiskelija on kyseessä. Mikäli tarvetta muunlaisille blogeille tai blogien linkitykselle on, voidaan sitä toki miettiä.

Olisiko teiltä mahdollisesti luvassa TOP-blogia? :)

T:Annika

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019