Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2013:
Elokuu
Huhtikuu
Tammikuu

Vuosi 2012:
Lokakuu
Heinäkuu


 Merkinnät, huhtikuu 2013:

18.4.2013
Kevättä ja koulutuksia
Mitä on tapahtunut Virtuaalikylässä sen jälkeen kun viimeksi kirjoittelin?

..noh, ainakin mukavia reissuja, uusia sisältöjä ja suunnittelua. Virtuaalikylän etusivun oranssiin palkkiin on nyt ilmestynyt kohta "Työssäoppiminen" jonne kerätään työssäoppimiseen liittyviä materiaaleja. Päivitys on alkanut ja materiaaleja on tulossa pikapuoliin lisää.

Kurejoen koulutuspäivä on takana onnistuneesti samoin kuin Metsäruusun koulutuspäivä. Tallenteita voi bongailla sisällöntuottainfosta sekä uutisista. Itselle koulutiloilla käynnit ovat olleet avartavia. On ollut mukava nähdä erilaisia toimintatapoja ja päästä opettamaan Virtuaalikylän käyttöä innokkaille opiskelijoille. Tämän kevään aikana olisi tarkoitus suunnata koulutuspäivän merkeissä vielä Viikkiin.

Koulutusturneen päivien lisäksi koulutiloille on tarjolla tänä vuonna henkilökohtaista käyttäjätukea. Muutamille koulutiloille opastusta onkin jo annettu ja toivottavasti pian saataisiin aikaan taas oikea aktiivisuusryöppy! Yksi palkitsevimmista jutuista näissä hommissa on itselle ollutkin se, miten omaksi jutukseen opiskelijat Virtuaalikylän voivat ottaa kun siihen vain annetaan mahdollisuus.

Näillä mennään! Hyvillä mielin Rovaniemellä ennen Metsäruusun koulutuspäivää. 

Virtuaalikylätiimin Annika

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019