Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2013:
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu


 
9.7.2013
Toinen nurmisato
Perjantaina aloitettiin niittämällä 96ha sitten lauantaina kaikki pöyhittiin ja sunnuntaina vedettiin sitten taas karheelle ja maanantaina aloitettiin seitsemän aikaan aamusta korjaamaan rehua kaikki meni aivan suunnitelmien mukaan joten siilo peiteltiin juuri ennen ilta kymmentä. Rehut kävi tekemässä sama urakoitsia kuin viime kerrallakin . Niin ja kysyä saa jos joku asia mietityttää , jos en osaa suoraan vastata niin kyllä mä kysellä voin
 
 
 
3 kommenttia
 
1Riitta L10.7.2013 10:13

Montako satoa kesässä korjataan? Millaisia rehuarvoja nurmirehuun tavoitellaan ja onko analyysituloksia valmiista rehusta tai raaka-aineesta?

2jape11.7.2013 18:39

Miksi aumamuovi on mustaa? Luulisi rehun lämpiävän helpommin. Mllaista säilöntäainetta käytetään?

3Henkka15.7.2013 21:25

Juu viittä nurmisatoa täälä koitetaan mutta tänä vuonna ollaan niin myöhässä että todennäköisesti jää vain neljään satoon. Rehu analyysi tuli tänään laitan siitä kuvan seuraavaan päivitykseen . Aumamuovi on mustaa koska se on kuulemma halvempaa , Valkoinen muovi on ollut kuulemma ennen paljon yleisempää hollannissa mutta nykyään melkein kaikki käyttää mustaa koska se on halvempaa . Säilönta ainetta käytettiin tänä vuonna vaan ekassa sadossa mutta kun on tarpeeksi kuivaa niin säilöntä ainetta ei käytetä , Toiseen satoon ei laitettu mitään niin juu ja biologisia aineitahan noi on . Nyt en kyllä muista mikä oli aineen nimi.

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020