Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2013:
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu


 
14.8.2013
Häät
 Juu tuli käytyä viikonloppuna Suomessa vierailemassa isoveljen häissä . Noo häät meni hienosti ei tullut vettäkään ja hauskaa oli . Takaisin tulo matka ei mennytkään ihan putkeen lento meni hyvin , mutta kun piti mennä junalla lentokentältä Gronigeniin niin juna pysähtyi kesken matkan en tiedä minkä takia mutta siitä sitten matka jatkui bussilla ja sitten Gronigenista junalla Bafloon , olin noin 23:30 tilalla ja isäntä väki oli nukkumassa ja ovet lukossa noo minä sitten mietin että meenkö igluun nukkuun vai soitanko vanhalle isännälle onneksi vastasi koska ei sielä ollut vapaita iglujakaan :) .Tänään aloitettiin kolmannen rehusadon niitto ja pöyhiminen minäkin pääsin taas pöyhimään sen 20ha illasta kun sain navetta hommat tehtyä .
 
 
 
2 kommenttia
 
1Simo Pärssinen14.8.2013 23:13

Moikka,

sustahan tulee vallan maailmankansalainen kun sillai siellä reissaat :) Yksinkö kiertelit Amsterdamia? Tuo kuva aukiosta jonka laidalla on kuningattaren Amsterdamin kaupunkiasunto oli tuttu. Sen laidalla käytiin Melvinin kanssa kahvilla yhdessä hienossa kahvilassa ja katseltiin turisteja joita riitti vaikka kuinka paljon. Ja kauppoja löytyi ihan joka lähtöön ;)

 

Näitä sun päivityksiä on tullut luettua aktiivisesti koko kesän ja ne on olleet kivaa luettavaa. Jaksa vaan jatkaa samaan malliin :D Taidat saada kertoa sitten meille millainen navetta meidän oikein pitäisi suunnitella tehtävän jotta ollaan ajan hermolla.

Täällä on satanut koko päivän ja kunnolla, pitkästä aikaa. Toivottavasti ruoho kasvaisi niin olisi jotakin niitettävää kun rehua joskus tehdään. Niin ja uudet ykköset tuli maanantaina sisään!

Älä kohella sillä Jeepilläs! Terv. Simo

2Henkka19.8.2013 20:37

juu yksin on tullu kierreltyä ja harjottelua enään 10 päivää jäljellä sitten pääsee takas koto Suomeen :D

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020