Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu


 
7.5.2009
BBQ between essays.

 


Koko alkuviikon istuin huoneessani hakaten päätä minne milloinkin.

Minne sitä on taas kerran tullut itsensä lykättyä?!

Tässä on jo selvitty muutamasta koitoksesta ja jokaisen kerran jälkeen on tuntunut jyrän alle jääneeltä, tehtäviin on todella paneuduttava huolella ja se on vähintäänkin vaikeaa. Ensi viikolla toivon kuitenkin näkeväni tunnelin päässä valoa, koska viimeiset etätehtävät, raportit ja esseet on palautettava silloin! Usko on joskus lujilla!

Tämän jälkeen onkin koitoksena tentteihin luku ja niistä selviytyminen! Onneksi sanakirja saa olla meillä ulkomaalaisilla mukana.

 

Vappua vietettiin grillauksen merkeissä, joka on meille muutamalle luonut jonkinlaisen neuroosin päästä grillaamaan mahdollisimman usein. Meno oli hulvatonta kun seurueesta löytyi suomalaista, ruotsalaista, norjalaista, saksalaista, tsekkiläistä, italialaista, ranskalaista, nakkeja grillissä ja kaikenlaista muuta mukavaa. Paikkana oli tietenkin tuttu ja suojaisa joenvarsi.

 

Ilakointia riitti vielä seuraavana päivänä kun kävin hakemassa ystäväni lentokentältä.

Viikonloppu menikin ostoksia tehdessä ja kulttuurielämyksiä ihmetellessä. Sunnuntaina nautittiin myöhäinen brunssi joka sittemmin nimettiin drunchiksi johtuen illallisen ajankohdasta (Brunch + Dinner = Drunch). Läheisestä Lidlistä haimme herkkuja drunssia varten. Tarjolla myös ystäväni tuomaa ruisleipää, joka teki kaupat paremmin kuin hyvin!! Haloo suomalaiset tässä on suuri markkinarako meille, laadukkaan ruisleivän tekijöille. Englantilaisella ystävälläni on vehnäallergia, ja hän piti suuresti ruisleivän mausta, ja ihmettelenkin kuinka täällä ei ole mahdollisuutta ostaa ruisleipää! Miksi brittien pitää aina tehdä kaikki toisin, ajaa väärällä puolella ja niin edelleen?!

 

Viikon aloitinkin taas reippaana avaamalla tietokoneen ja katsomalla tätä kaunista ruutua. Valmistumassa täytyi olla markkinointisuunnitelma jäätelöyhtiön uudelle tuotteelle, sekä esitelmä ja essee taloudellisesta aktiivisuudesta maaseudulla, jota en oikein ymmärrä suomeksikaan. Ensiviikon tehtäviä odotellessa!

 

Aika lähentelee loppuaan, kuukaudet ovat suorastaan juosseet kilpaa kanssamme. Pian meillä on Simon kanssa suuntana kotimaa, jossa toki äidin ruokapöytä houkuttaa. Ikävä kotiin on ainakin minulla suuri, ja voin kai Simon puolesta sanoa että unelmat pääsystä traktorin rattiin vahvistuvat. Samaan aikaan haikeus pois lähdöstä ahdistaa. Ystävyys suhteet, joita täällä olemme solmineet ja ihmiset joiden seurasta olemme nauttineet, jäävät pian menneisyyteen. Toivomme tietenkin, että ne säilyvät ja voimme vierailla uusien ystäviemme luona tulevaisuudessa.

 

Henkilökohtaisesti Aberdeenin lokkeja ei tule ikävä. Ne ”laulavat” kuorossa tuossa ikkunan alla ja kun niille huutaa SUU KIINNI, en näe niissä minkäänlaista muutosta.  Muutama pää saattaa kääntyä katsomaan jos viitsisin tipauttaa samalla jotain syötävää kun ikkunan kerran avasin..

 

Nyt jatkan esseiden parissa, jihuu!

Elli

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2018