Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Elokuu
Heinäkuu


 
16.7.2009
Harmahtava torstai aamu kotieläinpihalla
11:12
Pilvistä on mutta kaikki muuten mukavasti. Aamutoimet hoidettu. Pepsi jatkoi uniaan suoraan, keräilee voimia mahdollisesti vilkasta iltapäivää varten. Tänään tuli huoltokyydillä suoraan metsästä kasa  havuja keppehevosesteen täydennykseen ja vielä isompi kasa pihlajaa, kaikille eläinlapsille leikittäväksi ja nakerreltavaksi.

13:10
Nyt paistaa aurinko aivan siniseltä taivaalta. Ja väkeä alkaa olemaan enemmän liikkeellä. Koiraparkkiinkin jo tullut ensimmäinen asiakas. Keppihevosia taas hieman huollettu. Vasikoita alkoi tarhaan heitetty pihlajan oksa kiinnostaa ja jaksoivat tulla ihmisiä katsomaan, nukkumisensa välissä.

14:50
Nyt on alkanut liikkumaan paljon lapsiperheitä. Ja keppihevosesteet ovat olleet todella kovilla, kun pari nuorta herraa alkoi testaamaan voimiaan. Onneksi valpas isovanhempi pyysi heitä myös nostamaan kaatamansa esteet. Totesimme että oma ammatinvalintamme on ainakin osunut kohdalleen, sillä kyllä nuo nelijalkaiset ystävämme ovat sitten mukavia.

17:06
Odottaen että hetki vielä kellosta kuluu, tänään ollut huomattavasti hiljaisempi päivä, tuntuisi ainakin siltä. Iltahommiin pääsyä odotellessa. Kukka-asetelmia on hoidettu ja siistitty. Kumma kyllä tänään olisi haluttu viedä jo kaksi kertaa Valtra pois aitojen sisältä (ja aina se isoin...).

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020