Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Elokuu
Heinäkuu


 
17.7.2009
Aurinkoa, aurinkoa!
10:46
Eli kirkas ilma ja hyvin lämmintä. Eilisiltana viimeisiä siistiessä tehtiin huomio että joku on napannut mukaansa meidän "tankkausletkun" pään. Eli jos joku tuntee omantunnon kolkuttavan, niin ottakoon yhteyttä.

13:15
Tankkausletkun pää löytyi, ei tullut haettua traktorin konepellin alta, vaikka se tavallaan loogonen paikka onkin tankkaukselle. Mutta tallessa on siis. Aamupäivä sujuu jälleen hyvin rauhallisen oloisesti, katsotaan alkaako sitten iltapäivää kohti vilkastumaan. Musiikkitarjontakin on taattu tänään, muutenkin kuin messuilla kuuluvan radion kautta, kiva saada välillä muutakin kuin hittibiisejä.

Viulunsoittaja katolla


Lampaatkin kuuntelevat tyytyväisenä.

15:28
Päivä on jatkunut aurinkoisissa merkeissä ja meistä työntekijöistä alkaa huomata että lämpö tekee tehtävänsä ja ollaan jouduttu pysymään "koppimme" suojissa aika paljon ja yritetty juoda mahdollisimman paljon vettä. Keppihevosia on korjattu "tohtorilla" kun parilta meinasi pää lähteä irti jo kokonaan. No se on vaan merkki siitä että ovat olleet suosittuja ja kovalla käytöllä. Pepsiä ihmeteltiin että onko se ihan kunnossa, kun torkkui niin sikeästi. Mutta kunnossahan tuo on, keräilee vaan voimia että jaksaa taas ihastuttaa ihmisiä.

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020