Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
20.5.2012
Harmaakallion Dexter alias Ärri
 Ärri on kasvaa hujahtanut muutamassa viikossa huimasti ja oikea korvakin on jo melkein noussut! Ärri on varsin toimelias ja kaikenlaista me ollaan touhuttukin. Jäljellä Ärri on hiffannut hyvin, että jälki kulkee eteenpäin. Sen verran on jäljelle intoa, että liinasta saa olla jarruttelemassa, kun haisteleminen ja makupalojen syöminen menee muuten vähän hutaisemalla. Myöskään jäljeltä ei lähdetä pois ilman kimeää vastalausetta...Vinkuminen on Ärrille muutenkin luontaista ja ääntelyä tulee tilanteessa jos toisessakin. 
Tokoliikkeiden alkeita ollaan harjoiteltu pääasiassa kotipihalla häiriöttömässä paikassa. Yhteistreeneissä kun kävi ilmi miten kova hinku pojalla olisi kavereiden luo leikkimään, niin on helpompi mennä haastavampiin olosuhteisiin, kun on jotain jo pohjalla. Ärri osaa olla melkoinen jullisko kun esimerkiksi pääsee toisten kanssa leikkimään, niin ohjaajan luokse tullaan vasta viimeisenä kun muut ovat jo kiinnii. Tähän täytyykin jatkossa keskittyä että saisi itsestään kiinnostavamman kuin toisista koirista.
Kotona Ärri on päivittäin päässyt pienelle metsälenkille, mutta kovin kauas ei vielä mamman jaloista uskalla lähteä. Jospa siinä vähän tasapaino kehittyisi niin pysyisi pystyssä pitkien jalkojensa kanssa paremmin.
Pikkuärri makkararuudussa :)


Agilityputkesta oli siistiä juosta täysillä mut kelpas siellä loikoillakin :)
Kesää odotellessa...
- Meeri ja Ärri

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021