Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
3.9.2012
Trucker's Uno Nero ''Nero''

Nero tuli tänne seppälään 20. elokuuta, samana päivänä lähdettiin kotia Kuusamoon viikoksi. Nero oppi talon tavat nopeasti(sisälle ei pissaaminen ei vaan tuntunut menevän kaaliin:D) ja nautti laajasta ympäristöstä ja vapaana juoksemisesta. Käytiin kaupungissa ja Rukalla vähän ihmisiä kattelemassa, hississä ja erilaisissa portaissa liikkumista harjoiteltiin, mönkijällä ajoa pariin otteeseen ja muita perus juttuja. Kissa neroa kiinnosti kovastikki mut vähän pelotti mennä lähelle, ja varsinki ku kissa sähisi takaisin, sillon juostiin karkuun, ja välillä oli takaa-ajot pihalla (kissa tietty eellä).



Neron on rauhallinen, mutta vauhtia löytyy varsinkin jos on koirakavereita :) Käsiteltäessä ei mitään ongelmia, tyytyväisenä vaan ku joku koskee :D



Nyt ollaan neron kans kaks viikkoa oltu yhessä, ja koko ajan tullaan tiiviimmiksi. Kyllä tää on mahtavaa! Ehkä parhain ''synttäri lahja'' koskaan :)

Maalaismarkkinoilla osallistuttiin neron kans projektikoirienkisaan, jossa meidän tehtävänä oli kottikärryllä ajo, se sujui neron osalta mainiosti. 
Sitten oli rekkalavalla projektikoira esittely :) Myös nero oli keskuksella esillä, jossa ihmiset pystyivät sitä katsomaan ja silittelemään. Oli ihan nätisti päivät siellä häkissä kun Biko, neron veli oli myös samassa häkissä eikä tarvinnyt yksin olla.



- Annika ja Nero
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021