Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
30.12.2011
Pondin terveiset!
 Pondi n.10vk

Groot's Bourbon eli Pondi saapui Kajaaniin koirakeskukselle 5.11. Sieltä kävin hakemassa Pondin. Pondi vaikutti ensimmäisinä päivinä todella rauhalliselta sillä aina, kun lähdimme treeneihin tai muualle käymään niin Pondi rupesi heti nukkumaan. Isompana Pondista on kuitenkin kuoriutunut melkoinen hulivili ja ilman säännöllistä liikuntaa ja treenaamista Pondi on melkoinen pyörremyrsky aina välillä!

Meillä on mennyt Pondin kanssa hyvin! Pondi tulee hyvin toimeen myös toisen koirani Innan kanssa (monirotuinen 2v narttu). Ensimmäisinä viikkoina Inna halusi leikkiä kokoajan Pondin kanssa eikä olisi malttanut nukkua, mutta nykyään taitaa olla toisin päin.:)

Ollaan kuljettu Pondin kanssa harjoituksissa ja sieltä olemme saanut tehtäväksi harjoitella sivullesiirtymisiä ja ennen kuin lumi satoi maahan niin harjoittelimme jälkeä. Pondi vaikutti lupaavalta jäljennuuhkijalta! Ollaan harjoiteltu myös etsintöjä..makupalojen etsintää. Vaikka mitä ollaan tehty ja joka päivä opitaan jotain uutta. Pääsimme käymään Pondin ja Innan kanssa myös paloasemalla! Se oli hyvää harjoitusta koirille. Paljon erilaisia pintoja millä kävellä ja paljon erilisia ääniä! Hienosti meni sielläkin!

Loppuun vielä kuvia lisää:

Inna ja Pondi reilu 7vk

Näin myöhäisesti toivotamme vielä kaikille Hyvää Joulua ja Iloista Uutta Vuotta 2012 !

-Terveisin Pondi ja Janica-
 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021