Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
12.5.2012
Pommin uusi koti ja muut kuulumiset.
Eli 23. päivä oli Pomminkin aika lähteä uusiin maisemiin. Huonojen lonkkiensa takia Pommi ei päässyt töihin poliisille, mutta Pommille löydettiin uusi koti ja uudet omistajat kuitenkin. Uuteen kotiinsa Pommi on kuulemma jo tottunut hyvin ja piilottelee jo luitakin niinkuin ennenkin. Toivon Pommille pitkää ja iloista elämää uudessa kodissaan. :)


Pommin viimeinen vilkaisu entiseen kotipihaan. :)
Nyt, kun kaikki kolme hännän heiluttajaani on lähtenyt maailmalle, oli minun aika laittaa treeniliivit kaappiin odottelemaan sitä päivää, kun ihan ikioman koiran joskus saan.
1,5 vuotta on mennyt kyllä nopeasti, ja olen oppinut hurjan paljon. Ja vaikka en saanutkaan työskennellä yhden koiran kanssa alusta loppuun niin on ollut mahtavaa, kun on saanut olla eri rotuisten ja luonteisten koirien kanssa. Pommi varsinkin tuotti pieniä ongelmia aluksi erittäin ahneen labradorin jälkeen. Mutta näinhän sitä juuri oppii ja löysin keinoja millä Pomminkin mielenkiinnon saa kiinnittymään minuun. Välillä meni hyvin ja välillä tuntui että ei tästä tule mitään, mutta en silti vaihtaisi päivääkään ja voin muistella kaikkia koiria ja hetkiä projektikoiraohjaajana hymyillen.
-Tytti, Eger, Pokka ja Pommi :)
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021