Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2012:
Marraskuu
Helmikuu

Vuosi 2011:
Lokakuu

Vuosi 2008:
Lokakuu


 
30.11.2012
Yrittäjyyden ja opiskelujen yhdistäminen on mahdollista
Opiskelu on ollut minulle antoisaa monessakin mielessä: uusia näkökulmia eläinhoitolan pitäjän ammattiin, roppakaupalla lisää tietoa luennoitsijoilta, opettajilta, toisilta opiskelijoilta ja etätehtävien myötä.
Yrittäjyys ja opinnot ovat nivoutuneet yllättävän onnistuneesti. Etukäteen pelkäsin ettei etätehtävien tekemiseen jää riittävästi aikaa tai etten pääsisi tulemaan kontaktijaksoille. Kaikki opintoihin liittyvät asiat ovat järjestyneet hyvin, ja olen siitä kovin tyytyväinen. Alun alkaenkin oli selvää, että haluan suorittaa alan tutkinnon. Sen suorittamisella on minulle suuri merkitys oman ammattitaidon kannalta sekä myös asiakkaiden kannalta. Osoittaahan se, että haluamme hoitaa heidän lemmikkejään parhaalla mahdollisella tavalla.
Opiskelu aikuisiällä on entuudestaan minulle tuttua, olen opiskellut työn ohessa merkantin ja merkonomin tutkinnon iltaopintoina, ja olin samalla kokopäivätyössä. Se vaati panostusta myös perheeltä ja erityisesti mieheltäni, mutta kaikki sujui silloinkin erittäin hyvin.
Olen iloinen että minulla on ollut mahdollisuus tulla mukaan tähän koulutukseen!
Kirjoittaja: opiskelija Anita Seppälä Eläintenhoitajan ammattitutkinto, eläinhoitolanpitäjä, Anita toimii yrittäjänä Joensuun lähellä yrityksessä Lemmikkieläinhoitola Moppe ja Miiru www.moppejamiiru.fi    
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020