Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2015:
Toukokuu

Vuosi 2013:
Marraskuu
Lokakuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu

Vuosi 2012:
Joulukuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 Merkinnät, elokuu 2012:

15.8.2012
1 kommentti kommentoi

Maalaismarkkinavalmistelut alkamassa
Uudet opiskelijat ovat saapuneet Seppälään ja samalla alkoivat heti täydellä tohinalla Maalaismarkkinavalmistelut. 31.8-1.9 järjestettäville maalaismarkkinoille odotetaan jälleen yli 14 000 ihmistä. Tänävuonna teemana on Vihreää voimaa vaikka vesivoima olisikin kesän jälkeen yhtä osuva vaihtoehto. Kostea kesä näkyy Seppälässä mm. siten että urheilunurmialueen avajaisia on siirretty myöhemmäksi. Lisäksi maalaismarkkinoiden yhteydessä järjestetään Vuoden kauneimmat kumisaappaat -kilpailu, jonka avulla markkinavieraille halutaan tuoda esille positiivisessa mielessä sitää, että luonnonvara-alan oppilaitoksessa ei seisota asflttipihalla. Kumpparit rulettavat siis tänä kesänä!

Maalaismarkkinapalavereja on pidetty jo useimpia ja koulutussihteeri on parasta aikaa lähettämässä kirjeitä pöydän varanneille kainuulaisille tuotteiden myyjille. Lisäksi työskentely maatalousalalla tarkoittaa seuraavat kaksi viikkoa markkinahumuun liittyviä tehtävi. Parsien rakentamista, tavaroiden siirtämistä traktorilla ja peräkärryllä ja eläinten laittamista valmiiksi. Myös siivoamista saavat opiskelijat opetella markkinoiden hengessä - ovathan siivoustaidot nykyään tärkeä osa kaikkien perustutkintojen perusteita ja ammatin osaamista.

Aurinko onneksi paistaa ja pihalla laulavat ruohonleikkurit ja siimaleikkurit. Täällä me odotamme innolla vieraita. Joten tervetuloa Seppälään viihtymään!

Riitta A.

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020