Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
7.3.2012
Ekopäivä 20.2.2012
Olemme lähes koko alkuvuoden luonto- ja ympäristöopiskelijoiden kesken suunnitelleet ja rakentaneet Ekopäivää jakaaksemme tietoa kierrätyksen ja energiansäästön vaikutuksista maapalloomme. Rakensimme pari pienoismallia, teimme julisteita, järjestimme visan sekä puuhanurkkauksen. Itse tapahtuma järjestettiin Kurejoen liikuntahallissa ja se kesti yhden koulupäivän ajan, jonka jälkeen siirsimme näyttelyn "Ymppilään".

Tapahtumassa kävi kaikki suurin osa Kurejoen oppilaista, opettajista ja henkilökunnasta. LIsäksi paikalla oli jonkin verran ns. "ulkopuolisia". Tapahtumaa mainostettiin alueen eri lehdissä, ja tapahtumassa kävi myös toimittaja. Ekovisaamme osallistui valta-osa kävijöistä. Tosin palkinto jätettiin noutamatta, vaikka siitä ilmoitettiin henkilökohtaisesti.

Kaikille koulun oppilaille ja opettajille pidettiin powerpoint - pohjainen luento koulun jätehuollosta. Kiinnostusta herättivät puuhanurkkaus, ekovisa sekä pienoismallit alumiinin - sekä jätteen kiertokulusta.Lappajärven ja Alajärven ekopäivä

Pidimme ekopäivän myös Lappajärvellä ja Alajärvellä. Lappajärven oppilaita ei kyllä hirveästi asiat kiinnostaneet. Ekopäivät oli pääosin samanlaisia kuin Kurejoellakin. Pienillä viilauksilla teimme niistä hieman tiiviimmät. Alajärvellä Ekopäivämme kesti vain pari tuntia, koska siellä iso osa oppilaista oli jo työssäoppimassa, joten loput opiskelijat tulivat kertaryntäyksellä.

Pääosin tapahtumat sujuivat hyvin. Kohdeoppilaiden mielenkiinnon puute tosin madalsi myös meidän järjestäjien motivaatiota hieman.

 
 
 
2 kommenttia
 
1Mörkö7.3.2012 10:11

Lähes koko alkuvuoden :D  Jätehuoltouudistusta,ei ekopäivää!

2Hirviö7.3.2012 10:36

myönsit jo tappios! ja mulla on todistajia tappiolles.

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Tietokonenäkymä
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Alla olevalla osiolla, voit lisätä tekstisi perään linkkejä. (Linkki näkyy tekstissä HTML-koodina)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021