Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
7.3.2012
Ekopäivä
Kurejoen liikuntahallilla järjestettiin 20. helmikuuta 2012 Ekopäivä. Eli siis me luonto- ja ympäristöalan opiskelijat järjestimme. Tapahtuma oli tarkoitettu lähinnä koulun opiskelijoille, selventämään koulun uutta jätteidenlajittelusysteemiä. Jokaiselle osastolle esiteltiin vuorollaan powerpoint-esitys koulun uusista lajitteluohjeista.

Tapahtumassa oli esillä julisteita mm. hyvin / huonosti toimivasta jätehuollosta, biojätteestä yms, pienoismalleja ja tietoa turpeesta sekä ruuan reitistä tuottajalta kaupan hyllylle.

Energiansäästö oli myös osa Ekopäivän teemaa, vaikka pääpaino olikin jätteiden lajittelussa. Tarjolla oli mm. energiansäästövinkkejä, tietoa eri energiantuotantomuodoista ja hintavertailua säästeliäästi / tuhlaavaisesti energiaa käyttävien välillä.

Ekopäivän yleisöllä oli mahdollisuus osallistua lajittelu- ja energiansäästövisaan. Näpertelynurkkauksessa sai tehdä vanhoista tietokoneen näppäimistä vaikkapa kaulakorun tai lasinalusen.

Ekopäivä huomioitiin myös lehdistössä. En tosin tiedä, minkä lehden toimittaja meitä kävi haastettelemassa ja kuvaamassa...
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Tietokonenäkymä
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Alla olevalla osiolla, voit lisätä tekstisi perään linkkejä. (Linkki näkyy tekstissä HTML-koodina)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021