Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2015:
Helmikuu

Vuosi 2014:
Joulukuu
Syyskuu

Vuosi 2013:
Helmikuu

Vuosi 2012:
Marraskuu
Lokakuu
Maaliskuu


 Merkinnät, maaliskuu 2012:

9.3.2012
3 kommenttia kommentoi

Ekopäivä
Aamulla alkoi liikuntahallissa esitelmien paikoilleen laittaminen. Teippasin muutamia papereita seinään, kunnes huomasin sinitarran olevan parempi vaihtoehto.
Ensimmäiset ihmiset saapuivat klo 10. Askartelunurkassa autoin heitä näpertelemään näppäimistä lasinalusia ja muita tekeleitä. Pari kertaa demonsrtoin alumiinin kiertokulkua, sekä venäläistin venäläisille heille ymmärtämättömiä Suomenkielen lauseita. Yhdelle miehelle neuvoin tien liikuntahallille.
Loppusiivouksessa revin teippaamiani esitelmiä seinistä ja jälleen huomasin sinitarran kätevyyden. Kamat autoon, kamojen purku ja loppu.
7.3.2012
1 kommentti kommentoi

Riistaa ja laskentaa
Launtaiaamu, harmaata, tuulta ja kylmää. Metsäautoteiden risteykseen on kokoontunut neljä opiskelijaa ja muutama metsästysseuran edustaja suunnittelemaan päivää. Tupakoidaan, nauretaan ja lähdetään. Taistelua suksien ja siteiden kanssa. Sukset kiinnitetty jalkaan ja matka kohti metsää alkaa. Tiheän metsikön ja kantamattoman hangen halki hiihtäminen on melko vaativaa ja saa hengityksen tahdin tihenemään. On hiljaista, mutta jälkien tutkiminen metsämiehen kanssa rikkoo hiljaisuuden.

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021