Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2012:
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu


 
21.6.2012
Takaisin Suomeen
Nyt istun hotellissa ja odottelen, että voisin lähteä kohti lentokenttää ja Suomea!
Työharjoittelu meni hyvin, arviointilomakkeeseen tuli ruksi 5 (excellent) joka kohtaan. Näytöt menivät ilman ongelmia niin kuin pitääkin. Oli ilo työskennellä tilalla jossa kaikki toimii hyvin.
Tiistaina Rozenn saattoi minut asemalle ja mietittiin, että mitä olen oppinut. Jotain uutta josta en jo olisi tiennyt. Täytyi oikein miettiä. Ensiksi tuli mieleen, että olen oppinut katkaisemaan porsailta hännät. Mutta kyllä opin paljon muutakin ja niistä kirjoitan myöhemmin lisää.
Eilen vietin päivän Pariisissa, Eiffel-torniin kiipesin portaita pitkin ylös asti ja sitten hyppäsin kertoajelubussiin. Mukava päivä, ottaen huomioon, että olin yksin ja olin odottanut että suurkaupungissa olisi jotenkin "vaarallisempaa" ja hankalaa. Eniten aikaa meni matkoihin: navette-bussi hotellilta kentälle, kentältä junalla keskustaan ja sitten metrolla kaupungilla. Illalla vielä ehdin hoitaa muutamia asioita netissä, kuten puhelimen littymätyypin vaihto takaisin sellaiseksi kuin se oli ennen lähtöä.
Kotiin päästyäni käyn asioilla, puran laukut, haen koiran kotiin ja katson televisiota!
Juhannuksen jälkeen alan purkaa myös kaikkea kokemaani ja tietojani koneelle järjestykseen. Sioista minulla on paljon tutkimustietoa, niistä teen kattavan koosteen kuvineen joissa mukana sekä suomalainen että kansainvälinen tieto ja kokemus.
Näkemisiin!
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Tietokonenäkymä
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Alla olevalla osiolla, voit lisätä tekstisi perään linkkejä. (Linkki näkyy tekstissä HTML-koodina)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020