Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2012:
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu


 
27.4.2012
Maalaiselämää Ranskassa
Hyvänen aika kun päivät menevät nopeasti! Niille, jotka joskus ovat valittaneet Suomen säästä, voin suositella lämpimästi Bretagnen ilmastoa. Täällä voi sataa kaatamalla, paistaa pilvettömältä taivaalta, olla kylmä tai lämmin ja tuulla kovaa tai olla tyyntä, kaikkea saman päivän aikana!
Elämäni täällä on hyvin erilaista kuin Suomessa. Kotona olen tottunut heräämään pitkän kaavan mukaan: aamupalaa, kahvia ja kaikessa rauhassa istuskelua ja vähän meikkausta, netissä (facebookissa) roikkumista ja viime hetkellä ennen lähtöä saan vaatteetkin päälleni. Täällä kaikki menee ihan toisinpäin: ensin pukeudun, pesen naaman ja hampaat, koitan saada hiukset jotenkin ja menen alakertaan, juon kahvit ja lähden töihin. Vieläkään parissa viikossa en ole oppinut nopeaan toimintaan mutta olen onnistunut olemaan ajoissa töissä.
Kahvia juodaan paljon, mutta sitä ei koko ajan olla keittämässä vaan pannusta (termosmalli) lämmitetään mikrossa niin kauan kuin sitä on. Aamutöiden jälkeen menemme kahville ja jatkamme töitä, sen mukaan miten niitä on. Alkuviikko on aina sikalassa kiireisempi ja sunnuntaisin ainoana työnäni on ollut vain aamulypsy.
Mulla on 8 viikkoa aikaa olla täällä ja tuntuu kuin olisi vielä paljon tehtävää ja koettavaa.
Juuri nyt jää tekstini lyhyeksi, koska olen lähdössä ratsastustunnille. Kerron siitäkin myöhemmin lisää. Au revoir!
 
 
 
1 kommentti
 
1ERlPYZIOyEgB19.11.2012 06:56
Noi saa kivasti noi ne4ppe4imet noetespi jollai kyne4lle4 pois, ku tunkee ne4ppe4imen alle ja ve4he4 painaa, nii kliksahtaa pois. Sitten ne4ppe4imet laitoin reie4lliseen muovikoriin ja sinne saippuaa ja vette4 ja harja! Hyve4 yhdistelme4 ja kiitos oppaasta!

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Tietokonenäkymä
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Alla olevalla osiolla, voit lisätä tekstisi perään linkkejä. (Linkki näkyy tekstissä HTML-koodina)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020