Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2017:
Elokuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Maaliskuu

Vuosi 2014:
Syyskuu
Elokuu
Maaliskuu


 Viisi viimeisintä merkintää:

21.8.2017
Oppimistehtävien pähkäilyä :)
 Opetukseton päivä = tulevien kujeiden suunnittelua :). Pitäisi tännekin ennättää päivittämään monia asioita, muutaman oppimisympäristötiedon sain päivitettyä. Digiloikka-hankkeen sivuja kävin myös vilkuilemassa; pitäisi sinne tehdä itsekin luvattua materiaalia... Oppilaitoksella on tavoitteena, että jokaisella tutkinnonosalla on Moodlessa verkko-oppimismateriaalia tehtävineen. Reformiin varautuen olemme aloittaneet näiden työstämisen yhdessä aikuisopiston maatalousalan kanssa, on vaan hidasta hommaa kun ei ennätetä tavata riittävän usein. Mieluummin kuitenkin tekisi niitä kasvotusten :).
23.11.2015
Kiirettä pitänyt...
Eipä ole paljoa ennättänyt tänne kirjoitella... Syksy mennyt todella vauhdikkaasti ja kohta ollaan joulussa (hallelujaa, pieni tauko tulee tarpeeseen :)). Uusia tutkinnonperusteita ihmetelty kovasti ja tiimioppimisen alkuaskeleita otettu - tämän syksyn teemat. Kuvaamaan en ole paljoa ennättänyt, joitain päivityksiä sentään oppilaitoksen facebook-sivuille on tullut laitettua (www.facebook.com/ammattiopistokitee).
18.3.2015
Kevättä rinnassa :)
Nyt onkin riittänyt pitkään kauniin keväisiä ja aurinkoisia päiviä. Tänään laskettiin yhteistyökumppanin navetan eläimiä jaloittelutarhaan nauttimaan auringosta. Viime viikolla tarha oli niin pehmyt ja rapainen ettei puhettakaan jaloittelusta. Liekö aurinko sotkenut lehmien päät vai muutenko lie kevät sekoittanut kun uuden navetan lehmät päättivät vähän laajentaa reviiriään... Kaatoivat yhden väliaikaisen aidan ja tutkivat uuden navetan toista puolta (joka ei ole vielä valmis) ja pihamaata sekä uuden ja vanhan navetan välisiä ovia ja käytäviä :). Onneksi meillä oli käytännön harjoituspäivä ja opiskelijoita oli useampi navetalla ja saatiin karkulaiset aidan oikealle puolelle mallikkaasti. Kuvaamaan ei oikein ennättänyt...
9.9.2014
2 kommenttia kommentoi

Jiihaa...
Nyt on eläintenhoitajaopiskelijoille tehty tunnukset bloggaamista varten :). Ensi jaksolla tarkoituksena on nostaa esille opittuja/havaittuja/ihmeteltyjä/mukavia/haastavia/raivostuttavia ym. asioita. Blogia on tarkoitus kirjoittaa viikottain. Opiskelijoiden täytyy myös ottaa osaa keskusteluun kommentoimalla muiden esiin nostamia asioita.

Liitänpä tähän kuvan parin viikon takaisesta Muurikin "navetasta", kuvat kun aina elävöittävät tekstiä :)

Sari

27.8.2014
Päivittelyä..
... nyt pitää tehdä ryhtiliike ja aloittaa oikeasti sivujen päivittäminen :). Suunnitelmissa on, että seuraavassa jaksossa opiskelijat pitävät blogia oppimastaan. Muutamia tehtäväviritelmiäkin on ajatuksissa, mutta kaikki aikanaan..

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019