Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2014:
Huhtikuu
Maaliskuu

Vuosi 2011:
Huhtikuu
Tammikuu

Vuosi 2010:
Marraskuu
Syyskuu


 
14.1.2011
Harju unelma tai painajainen
Olen viihtynyt Harjussa hyvin. Olen tullut pitkältä ja tänne tulo jännitti paljon, mutta jo ensimmäisenä päivänä aloin viihtyä. Olen oikea luonnon lapsi, joten ihastuin nopeasti myös harjun maastoon. Harjun ihana maatila mainen maisema suorastaan valloitti. Myös luokissa on viihtyisää.

Omaan luokkaan oli helppo löytää mikä oli minulle suuri helpotus. Myös isossa pihapiirissä pelkäsin hukkuvani, mutta sain huomata ettei piha ollutkaan niin mutkikas kuin olin luullut.

Asuntola jonne muutin oli kodikas, vaikka huoneita olikin monta ja jouduimme jakamaan naapurin kanssa wc:n. lämpiminä päivinä huone oli ihana ja nukuin hyvin, mutta lämpötilan laskettua huone muuttui aina vain kylmemmäksi. lopulta nukuin yöllä kahden peiton kanssa. Kurkkua alkoi kipristää ja tunsin tulevani kipeäksi. Onneksi lämpö saatiin kuitenkin pättereihin päälle. Nyt huoneemme on taas mukavan lämmin ja viihtyisä.

Harjun talleista pidin erityisesti eikä se johtunut pelkästään hevosista. Tallit olivat isot, mutta hyvin valaistut ja ihanan siistit. Myös huoneet joissa varusteet ovat olivat ihanan tilavat ja valoisat. Sekä uusi, että vanha maneesi olivat hyvän kokoiset ja sopivat hyvin maisemaan ulkoa katsottuna.

Minusta oli hauska katsella, että vaikka harjussa oli sekä vanhempia kuin uudempiakin rakennuksia. Ei paikka silti menettänyt sitä vanhanaikaista maatila tunnelmaa. Kiertelen harjua mielelläni vain nähdäkseni hienoa maisemaa.

-Aino
 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019