Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2014:
Huhtikuu
Maaliskuu

Vuosi 2011:
Huhtikuu
Tammikuu

Vuosi 2010:
Marraskuu
Syyskuu


 Merkinnät, marraskuu 2010:

1.11.2010
Harju opiskeluympäristönä
Moikka kaikille!

Tervetuloa tänne Harjuun. Nyt on aika mennä eteenpäin kohti tulevaisuutta. Täällä on mukavaa ja oikein viihtyisää. Opit täällä kaikkea uutta. Ympäristö on hyvin luonnonläheinen. Tilaa täällä riittää myös omiin harrastuksiin, esim. lenkkeily, ratsastelu oman hevosen kanssa.

Harjun opettajat ovat mukavia ja reiluja. Täältä löydät uusia kavereita, joiden kanssa voit tehdä kaverijuttuja.

Harjun opetushevoset ovat hyviä opetusmestareita sinulle. Heidän kanssaan opit paljon uusia asioita. Voi olla myös, että hepat oppivat jotain uutta sinulta.

Täällä on myös kohtalaiset vapaa ajan viettomahdollisuudet. vapaa ajan mahdollisuudet: lenkkeily, television katseleminen ja tuturien järjestämää iltaohjelmaa. Oman hevosen kanssa sinulla on käytössäsi 2 maneesia, kenttä, ravirata ja maastoilu.

Itse viihdyn todella hyvin ja olen sopeutunut tänne paremmin kuin luulinkaan. Minulle pari ensimmäistä päivää olivat hankalia ja oli kotiikäväkin. Sitä ei kuitenkaan kauan kestänyt. Olen löytänyt uusia tuttavuuksia, mistä olen hyvin iloinen. Kun on reipas ja vastuuntuntoinen ja avoin uusille asioille, niin oppii uutta sekä saa loistavan koulutuksen itsellensä.

Tämä on minulle yksi askel lähemmäs unelmaani, joka saattaa toteutua tänne pääsyn ansiosta, joten tulkaa tänne opiskelemaan. Se kannattaa!

Jenny

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019