Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2014:
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu


 Merkinnät, huhtikuu 2014:

30.4.2014
Kesäjakso Konehallilla
Terve taas ! Paja ryhmä vaihtui maatila porukan kanssa eli meirän vuaro mennä pajalle.
Jatkoimme rehu kärryn tekoa.


Osa porukasta korjasi liäte pumppuaSiinä oli vähä laakeri vaihtoa ja kaikkia muuta piäntä.Tämä viikko oli hiaman lyhyempi koska vappu on eres.

-Toni Kujala,Saku Syväjärvi,Niko Koskela,Joonatan talvitie,Aleksi Kallioniemi,Toni Punkari
25.4.2014
Ensimmäinen viikko pajalla.
Kesäjaksosta yleistä: Kesäjakso suoritetaan ensimmäisen vuosikurssin kesällä ja se koostuu viidestä opintoviikosta. Kesäjaksolla pajalla korjaillaan koneita ja ollaan valmiina jos jotain hajoaa sillä välin kun tilanpuolella tehdään peltohommia.

Tiistaina saavuimme imolle kesätyöjaksolle. Päivä lähti käyntiin sillä että meille kerrottiin kesätyöjakson alkeista ja siitä mitä täälä tultaisiin tekemään. Teimme kaikkea pikkuhommaa iltapäivällä ja sitten ensimmäinen päivä rupesi olemaankin tehtynä. Ensimmäisen illan kunniaksi menimme pienellä porukalla paistamaan makkaraa!

Keskiviikkona klo:8:00 pajalla aloimme tekemään rehukärryn runkoa jota olimme jo eilen suunnitelleet. Ryhmän kaksi poikaa saivat toisen tehtävän, he lähtivät nostamaan vanhaa paskapumppua lietesäiliöstä pois. Homma ei kuitenkaan sujunut ongelmitta sillä pumppu oli laitettu sinne kaivinkoneella ja sitä täälä ei juuri ollut joten yritimme nostaa metsäkuormaajalla pumpun ylös mikä oli erittäin vaivanloista ja haastavaa!

Torstaina kaikki olivat innoissaan aamulla valmistautuneet päivän töihin joka sisälti rehukärryn rungon kokoon hitsaamista ja paskapumpun korjausta sekä purkua.

Perjantai olikin rentopäivä jolloin lähdimme hakemaan osia seinäjoelta. Kauppalistaan kuului laakeria ja kytkin sekä muuta tarpeellista!


Niko Rinta-kiikka, Jere Hautalahti, Antti Luokkakallio, Pekka Pitkäjärvi, Niko Kuparinen ja Jukka Teppo

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019