Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2010:
Tammikuu


 
19.1.2010
Saksa on hieno kaupunki!

Maanantai ahternuun:
Laitettiin iltapäivällä sahat ja muut kamppeet kuntoon ja kävimme katsomassa uudestaan työmaata. Tämän jälkeen oli iltapala kello 17.30 jonka jälkeen luikimme kaupungille katsastelemaan paikkoja. Kuitenkin jotenkin ihmeenkaupalla saavuimme takaisin koululle ja pari saksalaista opiskeliaa pyysi meitä lähtemään pelaamaan biljardia ja keilaustakin kokeilimme. Pelin aikana heikillä meinasi olla hieman peliä myös kentän ulkopuolella tarjoilijan kanssa. Pelit pelattuamme hipsimme takaisin koululle (heikki myös), mutta hieman epävarmoin askelin. Koululle saavuttuamme sukelsimme terrin lailla kieppiin ja vetelimme hirsiä kuin kualakarhut, vai mitä ne oli..?
 
Aamulla herättyämme virkeinä rupesimme kittaamaan hevosen lailla vettä ja hieman vielä vitkuttelimme, kunnes uskalsimme avata silmät ja palata karuun todellisuuteen.
Kuitenkin saimme kiikutettua itsemme aamupalalle ja sieltä sitten ahkerasti opiskelemaan teoriaa. Ilmeisesti meille kerrottiin jotakin vinsseistä ja taljoista ym. välineistä ja niiden käyttötavoista? SITTEN OTETTIIN SASTOLMARIT ja mentiin tekemään "tikkuja".  Sitten tulimme koululle takaisin fiilareissa ja sitten mennäänkin nytten syömään ja sitten juomaan kaupungille, eiku... ja kaupungille.

Tikka kuittaa...


                                                                                   ....kuiti.t

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020