Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2010:
Helmikuu
Tammikuu


 Viisi viimeisintä merkintää:

10.2.2010
Avoimet ovet Kurussa

Lauantaina 30.1.2010 Kurussa oli avoimet ovet, jossa ihmiset pääsivät tutustumaan
minkälaista työtä metsäalanopiskelijat tekevät.
Ensimmäisen vuoden opiskelijat sahasivat moottorisahoilla ja pari ensimmäisen vuoden opiskelijaa oli ajokoneilla pinoamassa ja kuormaamassa puita. Toisen vuoden opiskelijat tekivät tehtäviä, jota heille oli annettu esim. liikkuivat kävijöiden kanssa metsässä merkityillä paikoilla.
Metsässä oli tietokilpailu jossa kysyttiin metsään liittyvistä asioista jonka jälkeen ihmiset saivat nokipannukahvia ja hernekeittoa.

teksti Esa Tiikko

10.2.2010
Kurun metsäoppilaitoksen avoimien ovien päivä

Avoimien ovien päivä vietettiin Tampereen ammattiopiston hallinnoimassa havaintometsässä lauantaina 30.01.2010.
Ihmiset näkivät eri koneita ja ihmisiä työssään.  Ensimmäisen vuoden opiskelijat olivat pääosin manumiehinä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. He saivat olla ajokoneella ajamassa puuta mettästä pois. Toisen vuoden opiskelijat olivat koneilla tai muissa töissä, mitä heille oli keksitty. Ruokana avoimien ovien päivässä oli maittavaa hernesoppaa ja nokipannukahvia. Vieraille oli järjestetty myös tietokilpailu ja metsäkierros, missä esiteltiin eri koneita ja manuhakkuun eri työvaiheita. Avoimien ovien päivässä kävi suhteellisen paljon ihmisiä.

teksti Asko Kojo15.1.2010
Blogit perustettu

Saimme kuin saimmekin blogit perustettua Blogger.com sivuille ... ja nyt ne ovat käytössmme myös opiskelussa ...

Kirjoitamme Blogeihimme, joihin voi siirtyä Virtuaalimetsän opiskelijoiden blogisivulta, enemmän tai vähemmän säännölliseti kokemuksistamme ja tuntemuksistamme metsäkoneista ja opiskelustamme. Tekstin lisäksi yritämme julkaista siellä myös kuvia ja videoita työmailtamme.

Mkk ysin opiskelijat

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020