Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2011:
Maaliskuu

Vuosi 2010:
Maaliskuu


 
25.3.2011
Vaihtoviikko Mustialassa 2011
Maanantai 21.3.-11
Saavuimme Mustialan koululle kymmeneltä maanantaina. Lähdimme katsomaan melkein heti saapumisen jälkeen Tammelan keskustaa ja sen jälkeen palasimme koululle ja majoituimme asuntolaamme Mattilaan. Majoittumisen jälkeen menimme syömään Huttulaan. Kiersimme koululla ja koulun alueella tuutor-oppilaiden kanssa. Illalla kävimme Forssan Prismassa ja sen jälkeen Forssan keskustassa ajelemassa. Palasimme asuntolalle ja menimme nukkumaan aikaiseen, koska seuraavana aamuna täytyi herätä aikaisin.
Kirjoittanut: Anna, Hanne ja Heta ~

Tiistai 22.3.-11
Herätys oli 5.30 aamunavetalle. Heräsimme siis virkeinä ja lähdimme lapioimaan lehmänpaskaa. Kuivitimme myös lehmien ns. nukkumapaikat ja vasikoiden ryhmäkarsinan. Lypsimme sen jälkeen lehmät ja putsasimme jäljet. Iltapäivällä oli muutaman tunnin tauko ja sen jälkeen jatkoimme opiskelua lattian teon merkeissä. Teimme vanhaan sikalaan lattiaa, koska sinne on tulossa nuorisotila joskus tulevaisuudessa. Lähdimme koulun jälkeen asuntolaan ja illalla Hanne ja Heta lähtivät käymään saunassa ja avannossa. Avanto oli kylmä ;o Kaikkien asuntolalle päästyä, menimme taas nukkumaan.
Kirjoittanut: Anna, Hanne ja Heta ~

www.virtuaali.info/opetusmaatilat/albumi.php

Keskiviikko 23.3.-11
Menimme heti aamusta konehallille, siellä meidät jaettiin kahteen ryhmään. toinen ryhmä jäi huoltamaan traktoria ja toinen meni kuormaamaan lunta. Meidän ryhmä oli ensin huoltamassa.
Huollettavana meillä oli vanhempaa mallia oleva valtra, johon täytyi vaihtaa öljyt, öljynsuodatin, lisätä akkunestettä, rasvata rasvanipat, puhdistaa ilmansuodattimet ja tarkastaa hydrauliöljyt. Päivällä ryhmät vaihtoivat paikkojaan, ajoimme ensiksi pienkuormaajalla. pienkuormaajalla oli vaikeampi ajaa kuin traktorilla, koska se oli runko-ohjattu. Traktorina meillä oli John deere, joka vaati hieman totuttelua, mutta ajo alkoi sujumaan nopeasti. Kun päivä oli loppumassa ajoimme traktorin halliin. Se oli hieman hankalaa, koska ovi oli hieman ahdas, mutta lopulta saimme traktorin talliin pienet jäljet jättäen.

Kirjoittajat:
Teemu Ja Pyry
Evon metsäoppilaitos.


Torstai 24.3.-11
Aamulla menimme wanhalle konttorille tapamme mukaan n.10min myöhässä. Järkytyksestä toivuttuamme aloitimme tekemään kuvatehtävää. Tehtävää tehdessämme kävimme kahvilla ja kun saimme tehtyä sen loppuun, menimme syömään. Ruokailun jälkeen lähdimme Sarka-museoon Loimaalle. Siellä päivä menikin sujuvasti. Tullessamme Loimaalta kävimme Forssassa prismassa. Koululle tultuamme söimme ja menimme nukkumaan. Loppu on legendaa. T:Juuso,Atte,PasiPerjantai 25.3.-11
Aivan kuin eilen aamulla, taistelimme itsemme kouluun vähän myöhässä. Teimme tämän blogin ja jonkun kuvatehtävän. Sitten menimme syömään, pakkaamaan ja himaan. T:Juuso, Atte,Pasi

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019