Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2013:
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu


 Viisi viimeisintä merkintää:

1.9.2013
3 kommenttia kommentoi

Viimeinen päivä
 Juu täähän nyt on sitten viimeinen blogi päivitys . Tällä viikolla on tehty töitä ehkä vähän normaaliakin tiuhempaan tahtiin koska normaalien töiden lisäksi oli vähän salaojitusta ja munankuorien kanssa pelleilyä . Thomas osti perjantaina 10 ha pahnoja mitkä urakoitsia kävi paalaamassa ja sitten ajeltiin ne tilalle paaleja oli noin 70 kpl . Viimeisen viikon aikana minä olen sitten päässyt ajamaan melkein pelkästään isolla fentillä , sattu tossa yksi rengasrikkokin. Mutta baflo kiittää ja kuittaa ja lähtee huomenna klo 12:00 tilalta kohti koti Suomea . 3kk on mennyt nopeasti kun on aina jotakin mukavaa ja vähemmän mukavaa tekemistä :) . Vielä muutama kuva viikon töistä .
28.8.2013
Viimeisiä päiviä
 Harjoittelu lähenee loppuaan mutta työt ei vanha isäntä on ollut tällä viikolla reissailemassa vähän kaikkialla ja nyt on saksassa joten töitä riittää . mutta mikäs tässä tehdessä kun harjoittelua on enään neljä päivää jäljellä :) . No mutta täälä vielä viikko on tosiaan mennyt pelkästään töissä on tullut tehtyä loputkin kolmannesta sadosta ja lisäksi tehty kuivat heinät ja muutenkin paikkoja siivoiltu myös siirreltiin hiehoja ja tehtiin niille uutta aitausta . Että kivasti ja nopeasti on kesä mennyt töissä ja kun täältä vapaalle pääsee odottaa aikamoinen työ lista kotona että taitaa mennä loppu syksy aika hyvin kanssa töissä :) Niin ja JEEP on kotona turvassa eittei silläkään voi enään koheltaa. .Laakasillon korkeus tällä hetkellä 5 metriä ja kuvaheinää tuli 90 paalia.
19.8.2013
Rehua taas
 Elikkäs ny on sitten kolmas sato paketissa meni ihan hienosti ei tullut edes vettä . Tällä kertaa pöyhiminen oli minun vastuulla ja sekin meni ihan hyvin en edes ajanut kuhnia mihkään aidan kulmaa :) . Sitten seuraavana päivänä tuli käytyä naapuri kylässä jossa oli veneen vetokisat , ihan kivaa oli ja olihan sielä joku paikallinen orkesteri soittamassa ja kaikkea muutakin . kun kysyin että mitäs ne nyt semmosta kisaa pitää niin vastaus oli että ennen kun kaikki tavara kuljetettiin veneillä eikä joka paikassa pystynyt purjehtimaan niin piti olla hevoinen mutta jos oli köyhä niin sitten pistettiin naiset kiskomaan ja sen muistolle järjestetään jokavuosi sitten veneen vetokisat . 
14.8.2013
2 kommenttia kommentoi

Häät
 Juu tuli käytyä viikonloppuna Suomessa vierailemassa isoveljen häissä . Noo häät meni hienosti ei tullut vettäkään ja hauskaa oli . Takaisin tulo matka ei mennytkään ihan putkeen lento meni hyvin , mutta kun piti mennä junalla lentokentältä Gronigeniin niin juna pysähtyi kesken matkan en tiedä minkä takia mutta siitä sitten matka jatkui bussilla ja sitten Gronigenista junalla Bafloon , olin noin 23:30 tilalla ja isäntä väki oli nukkumassa ja ovet lukossa noo minä sitten mietin että meenkö igluun nukkuun vai soitanko vanhalle isännälle onneksi vastasi koska ei sielä ollut vapaita iglujakaan :) .Tänään aloitettiin kolmannen rehusadon niitto ja pöyhiminen minäkin pääsin taas pöyhimään sen 20ha illasta kun sain navetta hommat tehtyä .
5.8.2013
Reissailua
 Niin tuli käytyä Amterdamissa vähän seikkailemassa, lähdin aamusta seitsemän aikaan junalla Baflosta Goningeniin ja sieltä sitten Amsterdamiin juna matkassa meni 2.5h . Siinä se päivä sitten menikin kävellessä keskustassa on toi amterdam kyllä vähän liian iso paikka yksin päivässä läpikiertää :) . Mutta on tällä viikolla tullut töitäkin tehtyä , vissiin kelpas mun appeen jako taidot kun oon joka ilta ruokkinut lehmät ja tänään kävi taas sorkkien hoitaja joten aamupäivä meni häntiä klippaillessa . Niin ja tuli autokin ostettua Jeep wrangler . Sitten vähän matka kuvia.RAMBO!

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019