Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2017:
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu


 Viisi viimeisintä merkintää:

30.6.2017
''Viimeinen'' blogikirjoitus
 Viimeinen, niinpä niin. Heinäkuun pidän lomaa ja elokuussa tulen sitten takaisin vielä joksikin aikaa. Tähän mennessä olen työssäoppimisen aikana itsenäisesti opetellut käyttämään Adobe ohjelmia kuten Premiumia, Lightroomia, Photoshoppia ja muita.
 Premium eli videoiden editointi ohjelma on tullut näiden kuukausien aikana eniten käyttöön, yritän nähkääs saada tästä videoinnin tutkinnon merkintää itselleni ja sen saatuani palaan todennäköisesti kouluun etsimään uutta työpaikkaa, se selviää sitten joskus.

Videoinnin lisäksi valokuvaus on toisella sijalla, joten Lightroomin käytön opetteleminen on kääntynyt hyväksi eduksi.

Toivotan kaikille mukavaa ja aurinkoista kesää.
15.5.2017
Neljäs kirjoitus
Neljäs kirjoitus

12.5 oli lämmin ja aurinkoinen päivä joten olin jälleen kameran kanssa kiertelemässä. Eräs ystävällinen opettaja vei minut pellolle kuvaamaan traktoreita. Kuvasin traktoreiden lisäksi paljon muitakin kuvia mm. lehmistä ja hevosista.

Minulla on tässä kuussa ollut koulussa paljon tekemistä sillä kesäloma alkaa 1.6 ja on paljon tehtäviä mitä pitäisi tehdä. Sen takia käyn aika paljon koulussa mutta kesäkuun olen kokonaan vielä töissä täällä joten siinä ajassa ehtii tehdä kyllä kaikenlaista.

Tässä on linkki niihin kuviin joista selitin äsken.

18.4.2017
Kolmas kirjoitus
Voi juku, kolmas kirjoitus. Pääsiäisloma on ohi ja on taas palattava arkeen. Ennen lomaa sain editoitua valmiiksi videoita jotka löytyy mm. Youtubesta ''Uudet hevoskasvattajat'' kanavalta. Sain uudeksi hommaksi korjata ja siistiä ''Puutarhasta proteiinia''-tietokortteja jotka ymmärtääkseni menevät sitten myöhemmin jakoon muille ihmisille. Se on tähän mennessä ehkä yksi kivoimmista tehtävistä joita olen saanut, videoiden editoiminen alkaa pikkuhiljaa maistua puulta joten pieni vaihtelu virkistää. 
28.3.2017
Toinen kirjoitus
Lisää tekstiä. Olen ollut täällä nyt noin kuukauden ja kivaa on ollut. Videoita on tullut paljon editoitavaksi ja niiden ohella olen ottanut vähän valokuvia sieltä täältä, mm. avoimien ovien aikaan. Hyviä kuvia olen saanut myös linnuista silloin tällöin. 
Tosiaan, videoiden editoiminen tuntuu olevan se kaikkein olennaisin asia tällä hetkellä.

20.2.2017
Blogi kirjoitus
 Ensimmäinen kirjoitus siis, olen nyt viikon täällä ollut harjoittelijana ja ihan mukavaa hommaahan tämä on ollut ainakin tähän asti.
Ensimmäiset hommat ovat olleet varsin yksinkertaisia enkä usko että ne siitä monimutkaisemmaksi muuttuu (ainakaan paljoa)..
Tähän mennessä olen viikon aikana ehtinyt mukaan pienelle kuvausreissuille joka käytiin Mennan matkassa Ypäjällä ja saanut monenlaisia tehtäviä videoiden editoimisesta kuvien muokkaukseen.
Valokuvia olen räpsinyt järjestelmäkameralla jo monenlaisia ja varmaan räpsin vielä tulevaisuudessakin. 
Kivaa on ollut mutta kaikista kivoin on varmaankin vielä edessä.

TÄSSÄ vielä linkki mistä (toivottavasti) pääsee pieneen albumiin jonka kokosin kasaan ystävänpäivänä ottamistani kuvista :)


Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019