Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2017:
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu


 Viisi viimeisintä merkintää:

18.4.2017
Kolmas kirjoitus
Voi juku, kolmas kirjoitus. Pääsiäisloma on ohi ja on taas palattava arkeen. Ennen lomaa sain editoitua valmiiksi videoita jotka löytyy mm. Youtubesta ''Uudet hevoskasvattajat'' kanavalta. Sain uudeksi hommaksi korjata ja siistiä ''Puutarhasta proteiinia''-tietokortteja jotka ymmärtääkseni menevät sitten myöhemmin jakoon muille ihmisille. Se on tähän mennessä ehkä yksi kivoimmista tehtävistä joita olen saanut, videoiden editoiminen alkaa pikkuhiljaa maistua puulta joten pieni vaihtelu virkistää. Laskujeni mukaan työssäoppimistani on jäljellä vielä noin 73 päivää :) 

28.3.2017
Toinen kirjoitus
Lisää tekstiä. Olen ollut täällä nyt noin kuukauden ja kivaa on ollut. Videoita on tullut paljon editoitavaksi ja niiden ohella olen ottanut vähän valokuvia sieltä täältä, mm. avoimien ovien aikaan. Hyviä kuvia olen saanut myös linnuista silloin tällöin. 
Tosiaan, videoiden editoiminen tuntuu olevan se kaikkein olennaisin asia tällä hetkellä.

20.2.2017
Blogi kirjoitus
 Ensimmäinen kirjoitus siis, olen nyt viikon täällä ollut harjoittelijana ja ihan mukavaa hommaahan tämä on ollut ainakin tähän asti.
Ensimmäiset hommat ovat olleet varsin yksinkertaisia enkä usko että ne siitä monimutkaisemmaksi muuttuu (ainakaan paljoa)..
Tähän mennessä olen viikon aikana ehtinyt mukaan pienelle kuvausreissuille joka käytiin Mennan matkassa Ypäjällä ja saanut monenlaisia tehtäviä videoiden editoimisesta kuvien muokkaukseen.
Valokuvia olen räpsinyt järjestelmäkameralla jo monenlaisia ja varmaan räpsin vielä tulevaisuudessakin. 
Kivaa on ollut mutta kaikista kivoin on varmaankin vielä edessä.

TÄSSÄ vielä linkki mistä (toivottavasti) pääsee pieneen albumiin jonka kokosin kasaan ystävänpäivänä ottamistani kuvista :)


Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2017