Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Elokuu
Heinäkuu


 Viisi viimeisintä merkintää:

9.8.2009
Se on sitten viimeinen messupäivä...
15:15
Hieman alkaa tulla jo hassu olo, kun tietää että huomenna on purku, messuja varsinaisesti jäljellä alle kolme tuntia. Hyvin on kyllä viisi viikkoa vierähtänyt, erinäisten sattumusten parissa. Tänään illalla sitten kaikki eläimemme lähtevät täältä takaisin koteihinsa, nekin useaa kokemusta rikkaampana. Lampaat tietenkin jäävät tänne vielä pitämään huolta  maisemasta, mutta voisi kuvitella että ihmettelevät nekin että mihin kaikki ovat hävinneet, kun purkupäivätkin ovat keskiviikkoon mennessä ohi.

Huomenna meillä on jäljellä paikkojen purku joka jatkuu tiistaihin. Me kiitämme jo tässä vaiheessa kaikkia messuilla käyneitä ihmisiä, joilta olemme saaneet paljon positiivista palautetta.

Lisäilin vielä meidän vakituisista asukkaistamme hieman kuvia tuonne valokuva-albumiin.

8.8.2009
Kiirettä pitää
Viimeisiä viedään ja kiirettä on pitänyt ihan koko ajan. Messuilla on jo ollut yli 127 000 kävijää ja kyllä niistä on suurinosa koukannut kotieläinpihan kautta. Koiraparkissa on joka päivä ollut koiria ja laskeskelimme että suurinpiirtein siellä on ollut 120 koiraa vierailemassa messujen aikana. Tietenkin tässä viikonlopun aikaan ehtii luku vielä noustakin.

Sää tuntuu suosivan meitä oikein loppuun asti, aurinkoa ja lämpöä riittää varmasti kaikille sitä haluaville.

Iltaa kohti väkivirta on pysynyt tasaisena ja keli edelleen hyvin lämpimänä, mutta nautitaan nyt koko talven varastoon.

5.8.2009
paistaa ja lämmittää!
12:24
Tänään ei ainakaan tarvitse kylmää pelätä, sillä ihan varjossakin tarkenee mainiosti. Eläimet voivat hyvin ja ovat ihmeen virkeitä keliin nähden. Leikkialueella on kokoajan käyttäjiä sekä traktoreilla ja keppihevosilla.

16:49
Koko päivän on ollut hyvin lämmintä ja ihmisiä on liikkunut ihan mukavasti. Geishan ja Pepsin omistajat kävivät katsomassa ja Pepsi näyttikin kaiken "oppimansa" vierailun aikana ja omistajat totesivat että leikkiseuraa Pepsi saa kun kotiin täältä pääsee. Ja kuten kaikki eläinlapset aina tekevät, todettiin myös se että Pepsi on kasvanut varsin paljon messujen aikana.

4.8.2009
Pilvistä, mutta silti poutaa
11:08
Ei tule vettä, mutta ei paista kyllä aurinkokaan. Rauhallista on vielä periaatteessa, tosin koiraparkissa on hieman äänekäs asukki tällä hetkellä, mutta mahtuupa sitä ääntä tänne. Geisha ja Pepsi harjattu, kuten myös Kiira ja Keke.
3.8.2009
Paistaakko vaiko eikö paistais?
12:04
....Kas siinäpä pulma.
Eli sää vielä miettii, ollakko vaiko eikö olla aurinkoinen. Aamu muuten sujunut mukavasti, tehtiin hieman laskelmia tähän astisesta messujen sujumisesta ja todettiin että koiraparkissa on tähän aamuun mennessä ollut 115 koiruutta, eli todella mukavasti.

Kanien nimiehdotuksia käytiin myös läpi ja tällä hetkellä tilanne on seuraavanlainen:
Kani nro 1: Pilkku
Kani nro 2: Vili
Kani nro 3: Roosa
Kani nro 4: Lumi / Valko (tasatilanne)
Kani nro 5: Laikku
Kani nro 6: Musti / Niko
Kani nro 7: Cola
Kani nro 8: Rusko
Kani nro 9: Laku

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019