Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Hingunniemessä tapahtuu

Henkilökunta

Perustutkinnot

Aikuiskoulutus

Tallityöviikkojen toiminta

Oriasemamme toiminta

Pelastussuunnitelma

Hingunniemestä työelämään

Ratsut

RavuritAikuiskoulutus Hingunniemessä

Ylä-savon ammattiopiston hevosalan aikuiskoulutus tarjoaa monipuolista koulutusta työelämän tarpeisiin. Toimintamme painottuu aikuisten näyttötutkintoihin valmistavaan koulutukseen sekä näyttötutkintojen järjestämiseen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa. Jokainen näyttötutkintoon hakeutuva henkilökohtaistetaan henkilökohtaistamismääräyksen mukaisesti.

Tarjoamme valmistavaa koulutusta kengityssepän-, ratsastuksenopettajan- ja hevostenvalmentajan ammattitutkintoon sekä tallimestarin erikoisammattitutkintoon. Hevostalouden perustutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuksella, monimuoto-opiskeluna oman työn ohessa tai suoraan näytöillä.

Tutkintotavoitteisen koulutuksen lisäksi järjestämme eri pituisia lyhytkursseja, jotka ajoittuvat viikonloppuihin. Koulutustarjontaamme kuuluu kuuluvat mm. kengityksen alkeis- ja peruskurssi, hevoslomittajakoulutus ja varusteiden korjauksen peruskurssi.

Tärkeä osa aikuisopiskelua on verkko-oppiminen. Ylä-Savon ammattiopistolla on käytössä MOODLE- verkko-oppimisympäristö.


                                  
                                                (klikkaamalla kuvaa pääset kuvagalleriaan)

            Ota yhteyttä: Aikuiskoulutusvastaava Tuovi Huttunen, 0400-793 135, tuovi.huttunen@ysao.fi
                          Sivut on toteutettu Savonia-ammattikorkeakoulun projektiopinnoissa. Tekijöinä Anni Kulhomäki, Sini Ahponen ja Tuovi Huttunen

Tapahtumaloki
18.3.2011
Video

6.4.2010
Valokuva

6.4.2010
Valokuva

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Hingunniemen koulutila sijaitsee Kiurujärven rannalla noin kuuden kilometrin päässä kiuruveden keskustasta. Tilalla on kaikkiaan n. 70 hevosta, oppilaitoksen omia ratsuja ja ravihevosia, sekä yksityisiä ravihevosia, joita valmennetaan lukuvuoden aikana.

Nuorisokoulutuksena Hingunniemessä voi opiskella hevostenhoitajaksi tai ratsastuksenohjaajaksi. Aikuiskoulutuksena voit opiskella ratsastuksen opettajaksi, hevosten valmentajaksi tai kengityssepäksi.

Tuotantosuunnat:
hevostalous

Yhteystiedot:
Hingunniementie 98,
74700 KIURUVESI
www-sivut

KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019