Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Hingunniemessä tapahtuu

Henkilokunta

Perustutkinnot

Aikuiskoulutus

Tallityöviikkojen toiminta

Oriasema

Pelastussuunnitelma

Hingunniemestä työelämään

Ratsut

Ravurit

PERUSTUTKINNOT

Tarjoamme opiskelijoillemme laadukkaat oppimisympäristöt hevostalousalan opetusmaatilallamme Kiuruveden Hingunniemessä. Hingunniemessä tapahtuvan oppimisen lisäksi oppiminen tapahtuu alan työpaikoilla ja yrityksissä aidoissa tilanteissa ja tämä antaa opiskelijalle parhaat eväät työelämään.

 

hingunniemi_ilmakuva.jpg

ratsastuksenohjaaja_1JS8128.jpg

  HAKU PERUSTUTKINTOIHIN

Ammatillisiin perustutkintoihin voivat opiskella sekä nuoret että aikuiset. Kaikille opiskelijoille tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Opinnot suunnitellaan toteuttavaksi yksilöllisesti työpaikalla, oppilaitoksessa ja virtuaalisissa oppimisympäristöissä (verkko-opinnot). 

Katso myös hevostalouden perustutkinnon ratsastuksenohjaaja ja hevostenhoitaja -esittelysivut. Peruskoulun ja lukion päättävät (yo-linjoille) hakevat perustutkintoihin helmi-maaliskuussa yhteishaussa. Muut hakijaryhmät voivat hakea tutkintoihin jatkuvasti.

Jatkuva haku
Hevostalouden perustutkinto
Hevostalouden perustutkinto, erikoistuminen hevosvarusteiden valmistamiseen, valjassepän perusopinnot

Hevostalouden perustutkinto, erikoistuminen kengittämiseen

 

 

Tapahtumaloki
18.3.2011
Video

6.4.2010
Valokuva

6.4.2010
Valokuva

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Hingunniemen koulutila sijaitsee Kiurujärven rannalla noin kuuden kilometrin päässä kiuruveden keskustasta. Tilalla on kaikkiaan n. 70 hevosta, oppilaitoksen omia ratsuja ja ravihevosia, sekä yksityisiä ravihevosia, joita valmennetaan lukuvuoden aikana.

Nuorisokoulutuksena Hingunniemessä voi opiskella hevostenhoitajaksi tai ratsastuksenohjaajaksi. Aikuiskoulutuksena voit opiskella ratsastuksen opettajaksi, hevosten valmentajaksi tai kengityssepäksi.

Tuotantosuunnat:
hevostalous

Yhteystiedot:
Hingunniementie 98,
74700 KIURUVESI
www-sivut

KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021