Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Opetusmaatila

Koneet

Historiaa

Tutkimustoiminta

LIVE

Lapset

Työssäoppiminen

IlmajokiKatso kaikki kohde-esittelyvideot tästä >>

Ilmajoen opetus- ja tutkimustila tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön opetukselle ja tutkimustoiminnalle Koulutuskeskus Sedussa ja Seinäjoen ammattikorkeakoulussa.

Tilan töissä näet ja opit maatilan perustyöt monipuolisesti, eri kylvö- ja muokkausmenetelmät nykyaikaisella kalustolla (suorakylvö, kevytmuokkaus, kyntö), lypsymenetelmät uudessa pihattonavetassa (lypsyrobotti, lypsyasema) sekä peltoviljelyssä tulevaisuuden ratkaisut täsmäviljelyyn (sadon mittauslaitteet puimurissa ja paikannusmenetelmät). Metsätöissä Sedun metsäopetus takaa monipuolisen mahdollisuuden oppia metsien hoitoa eri menetelmillä.

Opiskelu:

Koulutuskeskus Sedussa Ilmajoentiellä voit opiskella maaseutuyrittäjäksi. Maatalousalalla on kaksi koulutusohjelmavaihtoehtoa,maatilatalous  ja maatalousteknologia .

1/3 opinnoista on työssäoppimista joko Suomessa tai ulkomailla.
 

Tapahtumaloki
8.12.2016
Blogimerkintä

2.9.2016
Blogimerkintä

29.4.2016
Blogimerkintä

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
llmajoen opetus- ja tutkimustila tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön opetukselle ja tutkimustoiminnalle. Tilan töissä näet ja opit maatilan perustyöt monipuolisesti, eri kylvö- ja muokkausmenetelmät nykyaikaisella kalustolla, lypsymenetelmät pihattonavetassa sekä peltoviljelyssä tulevaisuuden ratkaisut täsmäviljelyyn.

Metsätöissä Sedun metsäopetus takaa monipuolisen mahdollisuuden oppia metsien hoitoa eri menetelmillä. Koulutilalla on havupuuvaltaista metsää 158 ha.

Tuotantosuunnat:

maidontuotanto
porsastuotanto
viljanviljely
erikoiskasvit

Yhteystiedot:

Ilmajoentie 525
60800 Ilmajoki

puh. 020 124 5700

Sedu Ilmajoentien www-sivut

KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019