Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu


 
9.3.2009
Chilling

Näin se aika vaan juosta jolkottaa. Aina ei meinaa ihan mukana pysyä.

Viikot ovat kuluneet nopeasti, kohta koittaa jo ”kauan” odotettu kuukauden kestävä pääsiäisloma.

Suunnitelmissa on sinä aikana tehdä kierrosta ympäri Skotlantia.

Viikonlopun rientojen jälkeen nautimme aurinkoisesta sunnuntaipäivästä Seaton parkissa. Pojat pelasivat jalkapalloa, vauhdikkain tuloksin ja tytöt nauttivat auringosta jäätelön kera. Keväiset ilmat ovat tuoneet ihmisiin eloa ja puistoissa käy kuhina. Harmaa graniitti kaupunki on muuttunut värikkääksi ja herännyt elämään uudella otteella.

 

Olen pohdiskellut matkaa täällä, mukaan on tarttunut uusia ystäviä ja paljon hauskoja kokemuksia. Maailmalle lähtö kannattaa, tulee karistettua ne vanhat raamit kaulasta ja itse olen ainakin nauttinut olostani täällä täysillä. Onneksi on vielä monta kuukautta jäljellä.

Meillä kesti vain kuukausi tajuta, että kouluun pääsee helpommin kävelemällä kaksikymmentä minuuttia ja nappaamalla bussi, jolta vie vain kymmenen minuuttia koululle. Hintakin on huomattavasti halvempi. Oikoreitin löytyminen bussipysäkiltä koululle toi lisäksi vielä vireyttä aamuihini. Reitti kulkee pienen tilan läpi jonka pihalla kävellessä kuulin tutun äänen

 ”-Mooh!”, siellä sonnipojat huhuilivat meille kiinnostuneina uusista ihmisistä. Kerrassaan ihanaa! Vihdoinkin nautoja lähietäisyydellä, aikaisemmin olen joutunut vain katselemaan auton ikkunasta ohi kiitäviä farmeja.

 

Täällä on kivaa! Tulkaa Skotlantiin!

<3 Elina

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021