Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu


 
30.3.2009
Matkan 3.Päivä 25.3 Keskiviikko

Kilmaluag – (Ardvasar) - Portree ->   Isle of Sky itä-rannikko      Ajomatkaa yhteensä  xxx km  

Mikä onkaan parempaa kuin aloittaa päivä pienellä vuoristo kuntoilulla? Ensimmäinen pysäkki oli Old Man of Storr. Se on vuori, jonka korkeus on 719m ja se omaa todella persoonallisen näköisen huipun. Paikka on suosittu päivä vaelluskohde ja me tahdoimme myös käydä sen huipun tuntumassa katsastamassa mitä Old Manille kuuluu. Skyessa keli saattaa vaihdella päivän mittaan moneen kertaan sateesta päivän paisteeksi, kuitenkin yksi tekijä pysyy aina ja se on pirunmoinen tuuli. Huipulle lampsiessa oli sade kastellut meidät useaan otteeseen, mutta huipun juurelle päästyämme saimme auringon paisteen yllemme ja näimme ehkä yhden Skotlannin hienoimmista maisemista.


Matkalla Ardvasarin kylään, ajoimme paikalle jossa voi tähystellä kopista kiikareilla rannalla asustelevia saukkoja. Saukkoja emme nähneet, mutta lähes kaikille uutena tuttavuutena näimme rannalla aurinkoa ottavia hylkeitä.

Ardvasarissa kävimme tarkastamassa Armandale Castlen rauniot ja varaamassa itsellemme lautta liput Courteachan satamaan. Yömme vietimme Portreessa.


Missä se saukko menee?!

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021