Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu


 
20.4.2009
Paluu arkeen

Hiljaiselo Hillheadissa on loppunut, korvatulpat on taas kaivettava laatikosta. Rakkaat ja vähemmän rakkaat naapurimme ovat palanneet, saamme taas nauttia mielen täydeltä hevimusiikkia, älämölöä käytävillä ja suurinta herkkua, mahdollisista tulevista palohälyttimen testauksista! Jes!

Kaiken tämän kurjuuden keskellä on kuitenkin ihanaa saada ystävät takaisin lomilta ja paikka tuntuu taas kodikkaalta! Eräs suomalainen ystävä toi Suomesta tuliaisena ruisleipää, suklaata ja karkkeja, ja mitä olenkaan koko päivän tehnyt.. syönyt. Keskittyminen koulutehtäviin on tehdä meidät hulluksi, auringon paistaessa ja lintujen laulaessa on lähes mahdotonta saada järki pysymään päässä tai saada tuloksia aikaan.

 

Kun edellinen viikko kului tehtäviä tehdessä ja turhauttavissa tunnelmissa neljän seinän sisällä,

päätimme palkita itsemme ahkeruudesta lauantai-iltana järjestämällä grillijuhlat! Loman aikana tutustuimme useisiin uusiin ihmisiin, joita kutsuimme viettämään iltaa kanssamme. Joen varresta löysimme suojaisan paikan, jonne pystytimme leirimme. Grilliruoka hommattiin läheisestä Lidlistä, herkkusieniä, pihviä, kanaa ja kaikkea muuta hyvää. Ilta oli mitä mainioin, jokainen nautti hyvästä seurasta ja ruoasta. Ilta jatkui pitkälle yöhön, osa suuntasi joenvarrelta kaupungin yöelämään ja me muut mukavuudenhaluiset jatkoimme ilonpitoa Hillheadin omassa pubissa ja kotibileissä. Palaute bbq- partyistä oli sen verran innostunutta että saattaa mennä loput lauantait grillatessa. Työn teko lauantaisin on toditetusti turhaa, siitä ei tule mitään!

 

Sunnuntain brunssi nautittiin aurinkoisessa Seaton parkissa, saksalaisen salamin, leivän ja juustojen seurassa. Paras mahdollinen tapa aloittaa esitelmään valmistautuminen.

Kouluun paluu tapahtuu huomenna, ehkä on ihan hyväkin saada jotain rutiinia tähän vilkkaaseen ja alati kiihtyvään opiskelija elämään. Tosin kahden päivän kouluviikko jättääkin sopivasti aikaa myös oleiluun. Ei täällä kuitenkaan rappiolle kerkiä. Kyllä viisi noin 3000 sanan esseetä ja kaksi esitelmää muistuttaa kummasti olemassaolostaan.. Laskin äkkiseltään hyvällä matikkapäälläni että se tekee noin 12 000 sanaa, sanakirja sisältää 20 000 mutta en tiedä kuinka läheltä ne liippaavat esseiden aiheita. Veikkaa ja voita, toivotaan parasta ja pelätään pahinta, jotain viisaampaa lainatakseni! Ei vain, toivotaan muutamaa sadepäivää ja outoa innostuksen puuskaa, kyllä lähtee!

No school, no order
Elzi

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021