Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2019:
Kesäkuu


 
9.6.2019
Eläinten hyvinvointi työharjoittelupaikassani
 Olen työharjoittelussa Sinkkolan kotieläinpihassa. Tänä vuonna pihassa voi nähdä 3 kania, 3 vuohta, 3 lammasta, 2 vasikkaa, 2 possua, 3 kanaa ja kukon.

Sinkkolassa eläinten hyvinvointi on mielestäni hyvällä tasolla, sillä navetta & karsinat ja piha & tarhat pidetään siistinä, eläimet saavat tarvittavan määrän niille sopivaa ravintoa ja niillä on aina vettä tarjolla, eläinten puhtaudesta pidetään huolta ja niiden vointia seurataan jatkuvasti. Me eläintenhoitajat myös oleskelemme eläinten kanssa, jotta ne tottuisivat mahdollisimman hyvin ihmisiin ja ihmiskontaktiin. 

Hyviä esimerkkejä eläinten hyvinvoinnin kannalta ovat, että possuille levitetään aurinkorasvaa aina ennen ulos lähtöä, sillä ne palavat helposti ja, että pihassa rannetaan tarvittavat ohjeet vierailijoille, miten tulee käyttäytyä eläinten kanssa & eläintiloissa. 

Ja kun eläinten kanssa ollaan tekemisissä, ei aina voi välttyä haavereilta tai sairastumisilta. Sinkkolassa onkin mielestäni hyvä määrä erilaisia ensiapuna käytettäviä tuotteita, niin ihmisille kuin eläimillekin. 
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021