Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2011:
Toukokuu
Maaliskuu

Vuosi 2010:
Joulukuu
Elokuu
Tammikuu

Vuosi 2009:
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Heinäkuu

Kaikki merkinnät

 Merkinnät, maaliskuu 2011:

29.3.2011
PALJON HYVÄÄ :)
Taas on pimeää, kun lähtee aamulla ajelemaan töihin. Hetken saimmekin jo nauttia valkenevasta aamusta ennen kesäaikaan siirtymistä. Eläimet eivät mielestäni reagoi kellon siirtoon juuri ollenkaan, vaan ovat aina yhtä iloisina vastaanottamassa meidät työmaalle. Ehkäpä meidän saapumiseen liittyy jotain mukavaa...Tunne on itseasiassa molemminpuolinen, on kiva tulla töihin!
Viimeisen puolen vuoden aikana olen saanut huomata, että en ehkä sittenkään ole korvaamaton. Asiat hoituivat ja työt tuli tehtyä maailman parhaiden työkavereiden toimesta! Molempien käsien leikkaus piti poissa työpaikalta monta viikkoa. Huomasin pärjääväni oikein hyvin ilman possuja ja lehmiä, mutta töihin palatessa oivalsin jälleen kerran olevani unelma-ammatissani. Nautin niistä hetkistä, jolloin saan tehdä arjen rutiinitöitä ihan yksinäni. Nautin myös niistä hetkistä, jolloin teemme työt Katin kanssa yhdessä. Myös ne kasaantuneet työt, joihin tarvitaan kaveria... Lisäksi nautin niistäkin hetkistä, jolloin hääräämme täällä opiskelijoiden kanssa. On ilo jakaa sitä tietoa ja tunnetta, joka on kertynyt vuosien saatossa. Myös sellaisia asioita, joita ei ole kirjoihin kirjoitettu...
Minulla oli synttärit viime viikolla. Eihän niitä kuulu enää tässä vaiheessa juhlia, eikä vastaanottaa lahjoja. Joka tapauksessa koin saaneeni yhden elämäni parhaista lahjoista, kun synttäripäivän aamuna saavuin töihin: Tuorlan Insomnia imi Silja-lehmän utaretta niin, että lutkutus kuului pitkän matkan päähän. Märkä napanuoran pätkä roikkui mahan alla ja takajalkojen välistä löytyi kaksi palleroa...Tuorlan tämän vuoden ensimmäinen sonnivasikka oli syntynyt isoveljeksi kolmelle lehmävasikalle.

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021