Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Videot

 


Videot:
   
 

  Savon ammattiopisto, puutarhuri
Haaveiletko puutarhurin ammatista? Katso video, niin näet miksi kannattaa hakea Savon ammattiopistoon opiskelemaan puutarha-alan perustutkintoa!
   
   
 

  Kevätpeltotöitä Rantsin maatilalla Varpaisjärvellä
Kevätpeltotöitä Rantsin maatilalla Varpaisjärvellä. Jyrki Rantsi tekemässä peltotöitä nykyaikaisella kalustolla. Kuvaamassa oli lehtori Jari Nousiainen Savon ammatti- ja aikuisopistolta.
   
   
 

  Kaksosvasikat Muuruvedellä
   
   
 

  Maaseuvun mahollisuus / Maaseutuammattiin ry:n videokilpailuun osallistunut video
Maaseutuammattiin ry:n Minun Maaseutuni -videokisan voittajaehdokas! Videon ovat tehneet agrologiopiskelijat Jenna Hartojoki ja Johanna Saastamoinen Savonia-ammattikorkeakoulusta.
   
   
 

  Puutarha-alan opiskelijoita tustumassa Heimosen Puutarhaan syyskuun 2015 alussa
Savon ammattiopiston puutarha-alan opiskelijoita kävi heti opintojensa alussa tutustumassa alan yrityksiin. Syyskuun 2015 alkupuolella tutustumiskohteena oli Heimosen Puutarha Oy Riistavedellä. Tutustumiskäynnit ovat osa opiskelijoiden ryhmäytymisprosessia. Samalla nuoret pääsevät tutustumaan oman alansa työpaikkoihin saaden tuntumaa oikeasta työelämästä. :)
   
   
 

  Maaseutuammattiin ry:n esittelyvideo
Maaseutuammattiin ry edistää uusien yrittäjien ja osaavien ammattilaisten saatavuutta maa- ja metsätalouteen sekä lisää alan tunnettavuutta ja verkostoitumista.
   
   
 

  Maaseutu kutsuu -tapahtuma 3. - 4.9.2014, Savon ammattiopisto, Muuruvesi
Ke 3.9.2014 Muuruvedellä Maaseutu kutsuu -tapahtumassa kävi n. 800 yläkoululaista / lukiolaista opettajineen, to 4.9.2014 vierailijoita oli n. 900. Esillä on erityisesti luonnonvara-alan koulutuksia ja ammatteja maatalous-, puutarha- ja metsäaloilta sekä luonto- ja ympäristöalalta.

Mukana on myös Savon ammattiopistolta matkailu-, ravitsemis- ja talousala (kotityö- ja puhdistuspalvelu-, ravintola- ja catering-alat huolehtimassa mm. ruokailuista sekä siivouksista). Tekniikan ja liikenteen alalta turvallisuusala mm. liikenteenohjauksessa sekä sosiaali- ja terveysala huolehtimassa ensiapupisteestä. Lisäksi mukana Muuruveden valmentava II -ryhmä.
   
   
 

  Making a Wedding Bouquet
Vähän vanhempi video: Floristiopiskelijat tekevät morsiuskimppuja vuonna 2009. :)
   
   
 

  Taitajat työssään!
Taitaja2013 -kilpailuissa 14. - 16.5.2013 Joensuussa oli mukana Savon ammattiopiston opiskelijoita. Viherrakentamisen parikilpailussa puutarhatalouden perustutkinnon opiskelijat Camilla Karivainio ja Elina Rantakivi saivat hopeaa!
   
   
 

  Böndeboogie
Joukko nuoria viljelijöitä eri puolilta maata pisti itsensä likoon ja ryhtyi räppäreiksi. Syntyi tämä riemastuttava Kantrin Böndeboogie.

Videon räppärit ovat nuoria viljelijöitä viideltä maatilalta. Videota on kuvattu heidän kotitiloillaan toukokuussa 2013.

Böndeboogie pohjautuu Fintelligensin biisiin Mikä boogie, jonka käyttöön haettiin lupa ja ostettiin oikeudet. Samoin saatiin käyttöön alkuperäisen kappaleen musiikkiraita.

Uudet sanat Böndeboogieen tekivät Sami Kuusela, Jyri-Pekka Lemettinen ja Sari Jaakola. Räppäykset äänitettiin videota varten Rähinän studiolla joulukuussa 2012. Videon on ohjannut Tuukka Temonen ja tuottanut Olga Temonen.

Videolla esiintyvät viljelijät ja maatilat:

Arvi Heikkilä, Torpin Talli, Pukkila.
Islanninhevostalli, luomuviljaa ja heinää.

Sari Jaakola ja Jaakko Jussila, Herrakunnan Lammas, Vihti
Karitsanlihaa tuoreena, savustettuna ja makkaroina, taljoja ja lankoja.

Arne Puttaa, Kiimalan tila, Vehmaa
Sikatila, viljaa, öljykasveja ja riistakasveja.

Tia Peltonen ja Eetu Noukkala, Noukkalan tila, Kouvolan Ummeljoki
Lypsykarjatila ja koneurakointia.

Jenni ja Jyri-Pekka Lemettinen, Honkajoen tila, Keitele
Tilalla tuotetaan naudanlihaa.
Mia Palokallio / http://www.kantrilehti.fi/tarinalaari/b%C3%B6ndeboogie-raikaa-rakkautta-maanviljelij%C3%A4n-ty%C3%B6h%C3%B6n-katso-video-1.41443
   

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021