Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Hingunniemessä tapahtuu

Henkilökunta

Perustutkinnot

Aikuiskoulutus

Tallityöviikkojen toiminta

Oriasemamme toiminta

Pelastussuunnitelma

Hingunniemestä työelämään

Ratsut

Ravurit

Ylä-Savon ammattiopisto, Hingunniemen opetusmaatila

Ylä-Savon ammattiopiston  hevostalouden koulutusyksikkö, Hingunniemen koulutila,, sijaitsee Kiurujärven rannalla noin kuuden kilometrin päässä Kiuruveden keskustasta. Tilalla on kaikkiaan n. 70 hevosta, oppilaitoksen omia ratsuja ja ravihevosia, sekä yksityisiä hoito- ja valmennushevosia. Nuorisokoulutuksen puolella (perustutkinnot) Hingunniemessä voi opiskella hevostenhoitajaksi eri suuntautumisvaihtoehdoilla tai ratsastuksenohjaajaksi. Aikuiskoulutuksen puolella voi kouluttautua edellisten lisäksi ratsastuksenopettajan, hevostenvalmentajan tai kengityssepän ammattitutkintoihin sekä tallimestarin erikoisammattitutkintoon.

Tervetuloa sivuillemme! Olemme Facebookissa, käy tykkäämässä: Hingunniemi Ylä-Savon ammattiopisto

Uutta!! Käykää katsomassa Oriasemamme toiminta -välilehdeltä videomateriaalia pikkuvarsan hoitamisesta ja opettamisesta. Opinnäytetyö/Savonia-amk: Niina Sorjonen ja Tuire Pekkanen 2013.


Vireen Puhuri ja Jenni. Kuva: Tarja Heinonen 2008Tapahtumaloki
18.3.2011
Video

6.4.2010
Valokuva

6.4.2010
Valokuva

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Hingunniemen koulutila sijaitsee Kiurujärven rannalla noin kuuden kilometrin päässä kiuruveden keskustasta. Tilalla on kaikkiaan n. 70 hevosta, oppilaitoksen omia ratsuja ja ravihevosia, sekä yksityisiä ravihevosia, joita valmennetaan lukuvuoden aikana.

Nuorisokoulutuksena Hingunniemessä voi opiskella hevostenhoitajaksi tai ratsastuksenohjaajaksi. Aikuiskoulutuksena voit opiskella ratsastuksen opettajaksi, hevosten valmentajaksi tai kengityssepäksi.

Tuotantosuunnat:
hevostalous

Yhteystiedot:
Hingunniementie 98,
74700 KIURUVESI
www-sivut

KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019