Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Haussa olevia koulutuksia

Tilanhoitajan palsta

Karjanhoitajan palsta

Puutarhurin palsta

Metsäopettajan palsta

Ympäristöohjelma ja sertifiointi

Savon ammattiopisto, maatalous- ja puutarha-ala

Lukuvuoden 2019 alusta, elokuulta lähtien Savon ammattiopiston maatalous- ja puutarha-alojen koulutukset toteutetaan Toivalan yksikössä, Haapamäentie 1, Toivala (Siilinjärvi).

Lisäksi Suonenjoella Yrityspuisto Futurian tiloissa (Jalkalantie 6, Suonenjoki) toteutetaan marjatilayrittäjäkoulutusta.Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan tietotekniikan tuomia mahdollisuuksia. Mm. Skypen ja Teamsin avulla voi osallistua tiettyihin lähiopetuspäiviin kauempaakin.

Samuel ja Kaire Hallikainen ovat toukokuulta 2015 lähtien toimineet maatilayrittäjinä ja luomumaidon tuottajina Muuruvedellä. He ostivat tuolloin Savon ammattiopiston Muuruveden yksikön koulutilan navetan sekä karjan ja osan koneista ja vuokrasivat pellot. Yhteistyö koulun kanssa toimii hyvin ja opiskelijat pääsevät osallistumaan käytännön karjanhoito-, kone-  ja peltotöihin ym. maataloustöihin myös Hallikaisten mukana. Myös työssäoppimisjaksojen aikana on mahdollista päästä Hallikaisille erillisen sopimuksen mukaisesti.

Tilan metsäpinta-ala on 65 ha ja 16 ha:n alueesta on sopimukset maisemanhoidosta ja luonnon monimuotoisuuden ylläpitämisestä.

Maatalous- ja puutarha-alan opiskelijoilla on myös mahdollisuus hakea kansainväliselle jaksolle. Opiskelijavaihto ja opintomatkailu kuuluvat vapaaehtoisena koulutusohjelmiimme. Yhteistyömaina ovat olleet viime vuosina mm. Hollanti, Unkari, Espanja, Ranska ja Englanti.Savon ammattiopiston Toivalan yksikön postiosoite:

Savon ammattiopisto
Haapamäentie 1
70900 TOIVALA (SIILINJÄRVI)

Puh. 017 214 3000


Savon ammattiopiston nettisivuille:
www.sakky.fi


Savon ammattiopiston Toivalan yksikön nettisivuille:

https://sakky.fi/fi/kuntayhtyma/kampukset/toivala-siilinjarviSavon ammattiopiston maatalous- ja puutarha-alojen Facebook-sivuille:
www.facebook.com/sakkypuutarhajamaatalous

Tapahtumaloki
13.2.2020
Blogimerkintä

9.10.2018
Video

27.1.2018
Video

Kaikki tapahtumat RSS


Perustiedot

Yhteystiedot:
Savon ammattiopisto, Toivala
Haapamäentie 1
70900 TOIVALA (SIILINJÄRVI)

Puh. 017 214 3000, 044 785 3829

www.sakky.fi/kuntayhtyma/toimipisteet/toivala

www.facebook.com/sakkypuutarhajamaatalous


KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021