Virtuaalikylä
Koulutilat
Tekijät
Sisällöntuottajainfo
Työssäoppiminen
Kehittämistiimit

Etusivu

Kylän tilat

Työturvallisuus

Vastuullinen talli

Eettinen eläintenhoito

TilaTesti


TilaTesti on tutkimuksen, opetuksen ja neuvonnan yhteistyötä

Tutkimus, opetus ja neuvonta käynnistävät uudenlaisen koetoiminnan, jossa tutkimus tuodaan lähelle tilatasoa ja jossa hyödynnetään opetusmaatilojen resursseja sekä neuvonnan kehitteillä olevia palveluita ja teknologioita. Valtakunnallisesti kattavasta koetoiminnasta käytetään nimeä TilaTesti. Lyhytosoite: www.virtuaali.info/tilatestit

Koetoiminnalla vastataan esille nouseviin tässä ja nyt -tiedon tarpeisiin, jotka ratkaistaan eri puolilla Suomea samoilla koejärjestelyillä toteutetuilla testeillä. TilaTesteissä ovat mukana tutkijat, neuvojat ja opetusmaatilojen henkilökunta opiskelijoineen. TilaTestit toimivat myös havaintokohteina, joissa viljelijät pääsevät vertailemaan eri toimenpiteiden tehoja ja vaikutuksia. Näin opetusmaatiloista kehittyy tutkimuksen, opetuksen ja neuvonnan käytännön tiedon maakunnallisia kohtaamispaikkoja. Tavoitteena on tuottaa viljelijälle käytännönläheistä tietoa ajankohtaisiin kysymyksiin maatilamittakaavassa tehtyjen havaintokokeiden avulla. Koetoiminnan lisäksi TilaTestejä hyödynnetään opiskelijoiden ja neuvojien opetuksessa ja koulutuksessa.

TilaTesti-toiminta on käynnistynyt keväällä 2010 neljän pilottiteeman ympärillä. Nämä ovat viljojen tautien ennustemallien kehittäminen, Artturi korjuuaikanäytteiden ottaminen, maitotilojen tuotannon suunnittelua palvelevan KarjaKompassi -ohjelmakokonaisuuden testaus ja siihen liittyvä koetoiminta sekä valkuaiskasvien viljelytekniikka.

HUOM! TilaTestin toiminta vuonna 2012 jatkuu aikaisempien vuosien periaatteiden mukaan osioissa Arttturi-korjuuaikaseuranta, tautihavainnot ja  tuholaisseuranta puutarhakasveilla, uusina asioina mukaan tulevat tuomikirvaseuranta, KarjaKompassi-ruokinnan ohjaus ja lajikehavaintokokeet. Valkuaiskasvit jatkavat tämän lajikehavaintokokeet osion alla. Katso lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet!

   
 


virtuaali.info/por-que-comprar-cialis-da-india/
virtuaali.info/waarom-cialis-kopen-uit-india/
virtuaali.info/levitra-bezpecnostni-informace/
virtuaali.info/datos-breves-de-citrato-de-sildenafilo/
virtuaali.info/tadalafil-pour-une-bonne-sante-sexuelle/
 
Sisältösuodin ja haku

Listaa kaikki videot
Näytä kaikki valokuva-albumit
Prosessikaaviot
Blogit

Tiedotteita tiloilta
Tarvaalan opetusmaatila

Biotalouskampusviikko 2.-7.9.2019 ja avointen ovien päivä 7.9.2019 Tarvaalassa
Tervetuloa
Katso ohjelma tästä

Näytä tiedotteet RSS
Virtuaalikylän uutiset

Ratkaisuja verkostoyhteistyön ja digitalisaation edistämiseen

Kansainvälisyyttä ja suomenhevosen juhlaa Suomen itsenäisyyden juhlavuonna - Lounais-Hämeen hevoset kutsuvat

Virtuaalikylä -hankepäätös 2016

Näytä uutiset RSS

 
Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2011