Virtuaalikylä
Koulutilat
Tekijät
Sisällöntuottajainfo
Työssäoppiminen
Kehittämistiimit

Etusivu

Kylän tilat

Työturvallisuus

Vastuullinen talli

Eettinen eläintenhoito

TilaTestiHyvinvointi, turvallisuus ja ympäristöasioista huolehtiminen on oleellinen osa hevosalan yrittäjän arkea. Hevostilan ja sen ympäristön vastuullinen hoitaminen luo hyvinvointia ja turvallisuutta paitsi hevosille myös yrityksen työntekijöille, asiakkaille ja yrittäjälle itselleen. Sekä ravivalmentajien että ratsastusalan yrittäjien asiakkaat ovat yhä tietoisempia ympäristöasioista ja osaavat vaatia ympäristövastuullista toimintaa myös harrastuspalveluidensa tarjoajilta. Se miten yritys on huolehtinut ympäristöasioistaan, antaa ulkopuolisille kuvan usein myös siitä, miten yrityksestä on kokonaisuudessa huolehdittu.
 

 


Huom! Kirjautumistunnukset: vieras | vieras
 
Hyvinvoiva hevonen PDF-tiedostona >>
Ekologinen talli PDF-tiedostona >>
Turvallinen talli PDF-tiedostona >>

Virtuaalikylä on sähköinen oppimisympäristö, jonka tekemiseen ovat osallistuneet useat eri luonnonvara- ja ympäristöalan oppilaitokset. Osaksi Virtuaalikylää on Hämeen ammattikorkeakoulun Hevosyritys huippukuntoon – hankkeessa ja Hämeen ammatti-instituutin Kestävän kehityksen ohjelmien rakentaminen ja päivittäminen luonnonvara- ympäristöalan vertaisverkossa – hankkeessa koottu tallinpitäjille sähköinen tarkistuslista tausta-aineistoineen vastuullisen tallitoiminnan tueksi.

Oheisten tarkistuslistojen avulla voit arvioida oman tallisi hyvinvointi-, turvellisuus- ja ympäristöasioita sekä kirjata muistiin tarvittavia korjaus- ja parannusehdotuksia.

Kun olet täyttänyt yhden tai useammat osan kyselystä voit tulostaa itsellesi vastauslomakkeen ja tallentaa sen omalle koneellesi PDF-tiedostona. PDF-ohjeet kyselyn käytöstä >>

Tämän tarkistuslistan taustalla on Agropolis Oy:n Equinelife-hankkeessa (2004-2007) valmistunut opas Hyvinvoiva, turvallinen ja ympäristöystävällinen talli-opas. Oppaan tarkistuslistat on sähköistetty valtakunnallisessa Hevosyritys huippukuntoon –koulutushankkeessa (2010-2013) osana Hevosyrityksen ympäristöosaaminen-teemaa.

Hevosyritys huippukuntoon –kokonaisuus on saanut rahoitusta Hämeen ELY-keskuksen kautta EU-osarahoitteisesta Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta (2007-2013).

Tarkistuslistojen sähköistämisestä ovat vastanneet Menna Rantala, Riitta Lehtinen sekä Annika Muurinaho Hämeen ammattikorkeakoulusta.
 

 

virtuaali.info/por-que-comprar-cialis-da-india/
virtuaali.info/waarom-cialis-kopen-uit-india/
virtuaali.info/levitra-bezpecnostni-informace/
virtuaali.info/datos-breves-de-citrato-de-sildenafilo/
virtuaali.info/tadalafil-pour-une-bonne-sante-sexuelle/
 
Sisältösuodin ja haku

Listaa kaikki videot
Näytä kaikki valokuva-albumit
Prosessikaaviot
Blogit

Tiedotteita tiloilta
Tarvaalan opetusmaatila

Biotalouskampusviikko 2.-7.9.2019 ja avointen ovien päivä 7.9.2019 Tarvaalassa
Tervetuloa
Katso ohjelma tästä

Näytä tiedotteet RSS
Virtuaalikylän uutiset

Ratkaisuja verkostoyhteistyön ja digitalisaation edistämiseen

Kansainvälisyyttä ja suomenhevosen juhlaa Suomen itsenäisyyden juhlavuonna - Lounais-Hämeen hevoset kutsuvat

Virtuaalikylä -hankepäätös 2016

Näytä uutiset RSS

 
Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2011