Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Sijainti

Loimaan koulutila
Loimaan koulutila tarjoaa mielenkiintoisen oppimis- ja harjoitteluympäristön tuleville maatalouden huippuosaajille. Loimaan koulutilan peltopinta-ala on 225 hehtaaria ja metsäala 90 hehtaaria. Päätuotantosuunnat ovat peltokasvituotanto ja sikatalous. Tilalla on uusi ja monipuolinen konekanta, ja erilaisia teknologioita hyödynnetään opetus- ja koetoiminnassa. Tietotekniikka on käytössä laajasti. Peltoviljelyssä hyödynnetään automaattisia ohjaus- ja paikkatietojärjestelmiä. Koulutilan rakennukset ovat pääosin 1980- ja -90 luvuilta. Peruskorjatussa porsastuotantosikalassa on 80 emakkoa. Eläinten hyvinvointi on tuotannon lähtökohtana. Koulutilalle on valmistunut uusi biolämpökeskus ja rypsiöljystä tuotetaan biodieseliä koeluontoisesti.

Petäjoentie 54
32200 Loimaa
www.koulutila.fi

Tapahtumaloki
20.4.2011
Analyysi

6.4.2011
Blogimerkintä

11.7.2010
Blogimerkintä

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Loimaan koulutila tarjoaa mielenkiintoisen oppimis- ja harjoitteluympäristön tuleville maatalouden huippuosaajille. Päätuotantosuunnat ovat peltokasvituotanto ja sikatalous.

Tilalla on uusi ja monipuolinen konekanta, ja erilaisia teknologioita hyödynnetään opetus- ja koetoiminnassa. Peltoviljelyssä hyödynnetään automaattisia ohjaus- ja paikkatietojärjestelmiä. Eläinten hyvinvointi on tuotannon lähtökohtana.

Tuotantosuunnat:
sikatalous
kasvinviljely

Yhteystiedot:
PL 124
32201 Loimaa
KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021