Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Opetusmaatila

Koneet

Historiaa

Tutkimustoiminta

LIVE

Lapset

Työssäoppiminen

IlmajokiKatso kaikki kohde-esittelyvideot tästä >>

Ilmajoen opetus- ja tutkimustila tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön opetukselle ja tutkimustoiminnalle Koulutuskeskus Sedussa.

Tilan töissä näet ja opit maatilan perustyöt monipuolisesti, eri kylvö- ja muokkausmenetelmät nykyaikaisella kalustolla (suorakylvö, kevytmuokkaus, kyntö), yrittäjävetoisessa pihattonavetassa lypsyrobotilla lypsyn sekä peltoviljelyssä tulevaisuuden ratkaisut täsmäviljelyyn (sadon mittauslaitteet puimurissa sekä ajo-opastin). Vahva yhteys Sedu Rengonharjun maanrakennuksen ja logistiikan kanssa mahdollistaa C-ajo-oikeuden sekä ammattipätevyyden hankkimisen. Metsätöissä Sedun metsäopetus takaa monipuolisen mahdollisuuden oppia metsien hoitoa eri menetelmillä.

Opiskelu:

Koulutuskeskus Sedussa Ilmajoentiellä voit opiskella maaseutuyrittäjäksi tai eläintenhoitajaksi. Maatalousalalla on kolme osaamisala vaihtoehtoa,maatilatalousmaatalousteknologia ja eläintenhoitaminen.

1/3 opinnoista on työelämässä oppimista joko Suomessa tai ulkomailla. Myös työn ohessa oppiminen on mahdollista.
 

Tapahtumaloki
8.12.2016
Blogimerkintä

2.9.2016
Blogimerkintä

29.4.2016
Blogimerkintä

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
llmajoen opetus- ja tutkimustila tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön opetukselle ja tutkimustoiminnalle. Tilan töissä näet ja opit maatilan perustyöt monipuolisesti, eri kylvö- ja muokkausmenetelmät nykyaikaisella kalustolla, lypsymenetelmät pihattonavetassa sekä peltoviljelyssä tulevaisuuden ratkaisut täsmäviljelyyn.

Metsätöissä Sedun metsäopetus takaa monipuolisen mahdollisuuden oppia metsien hoitoa eri menetelmillä. Koulutilalla on havupuuvaltaista metsää 158 ha.

Tuotantosuunnat:

maidontuotanto
viljanviljely

Yhteystiedot:

Ilmajoentie 525
60800 Ilmajoki

puh. 020 124 5700

Sedu Ilmajoentien www-sivut

KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021