Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Ajankohtaista

Navetta

Vasikkala

Talli

Pelto

Metsä

Koneet

Historiaa

Kiteen koulutila, Riveria Kiteen yksikkö
Kiteen Koivikolla toimiva opetusmaatila on kouluttanut opiskelijoita ja harjoittelijoita jo yli 140 vuotta. Tilan omistaa Koivikon Kartano Oy ja koululla on yhteistyösopimus tilan kanssa.  Maatilan päätuotantosuunta on maidontuotanto. Tilalla on ollut aina hyvätuotoksinen laadukasta maitoa tuottava lypsykarja. 

Hevostalleilla toimii yksityinen ratsastuskoulu Koivikon Ratsutalli Oy. Ratsutallin yhteyteen valmistui maneesi, joka myös muiden käytettävissä.

Yhteistyötä tehdään myös toisen talliyrittäjän kanssa. Lähistöllä on Hepovaaran talli, jossa opiskelijat myös käyvät työharjoituksissa.

Maatalousalan asioita voit seurata myös Riveria Kiteen  Facebook-sivuilla tai instagrammissa riveria_kitee.


Tapahtumaloki
18.7.2019
Blogimerkintä

4.7.2019
Blogimerkintä

18.6.2019
Valokuva

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot

Perustiedot

Kiteen Koivikolla toimiva opetusmaatila on kouluttanut opiskelijoita yli 140 vuotta. Maatilan päätuotantosuunta on maidontuotanto. Tilalla on hyvätuotoksinen laadukasta maitoa tuottava noin 100 lehmän lypsykarja. Pellolla tuotettavat nurmirehut, rehuviljat sekä herne, käytetään pääsääntöisesti lypsykarjan ja hevosten ruokintaan. 1.5.2010 opetusmaatilan toiminnallinen vastuu siirtyi Koivikon Kartano Oy- nimiselle yhtiölle, jonka vastuulla on kehittää maatilaa ja maidontuotantoa edelleen mahdollistaen opiskelijoille nykyaikaisen oppimisympäristön. Opetusmaatilan yhteydessä toimii

Koivikon Ratsutalli Oy. Yritys tuottaa hevosalan koulutus-, hoito-, valmennus- ja asiantuntijapalveluita alan harrastajille ja ammattilaisille. Lisäksi oppilaitoksen pihapiirissä toimivat  Koivikon Opetusteurastamo Oy ja Puhoksen Puutarha. Syksystä 2014 myös maatalousalan teoriaopetus on järjestetty Kiteen keskustan tuntumassa Savikon toimipisteessä.


Tuotantosuunnat:

maidontuotanto

Yhteystiedot:

Riveria Kiteen yksikkö

Savikontie 13
82500 Kitee

Puh. 013 244 3300

etunimi.sukunimi@riveria.fi
KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021